Gebeliğe Hazırlık Gebelik testine bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Adete 4 gün var ama 5 dakkadan sonra çıktı .dogruluk payı nedir sizce dogru olsa hemen cıkardı degilmi laboquick marka kuruma çizgisi olablrmi

Eklentiler

• 780F3BBB-F063-4D48-8CBE-11D03E995F5B.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 379
Adete 4 gün var ama 5 dakkadan sonra çıktı .dogruluk payı nedir sizce dogru olsa hemen cıkardı degilmi laboquick marka kuruma çizgisi olablrmi
Canim kaset testler adetten gecikmesinden sonra net gosterio erken yapmssn adet günü erken gebelik testi yap derim

Labaquick yanılmaz ilk on dakika içinde canım. Kaset yada erken test fark etmez yumurtlama dan 11-12 gün geçtiyse herhangi bir testte çıkar.yarın kan ver yada müsaitsen bugün

Labaquick yanılmaz ilk on dakika içinde canım. Kaset yada erken test fark etmez yumurtlama dan 11-12 gün geçtiyse herhangi bir testte çıkar.yarın kan ver yada müsaitsen bugün
Ama ilk 5 dakikada birşey yoktu o benim aklımı karıstırdı

bence var gibi canım bende de var bu testlerden normalde olmaz böyle çizgi sen erken gebelik testi alıp dene birde

Kesin cikarmi yumurtlama üzerinden 11 12 gün geçtiyse? Mesela 3 nisan yumurtlama tarihim 21 mart son adet tarihim 25 nisanda adet olmam gerekiyor şimdi yapsam.cikar mi

Kesin cikarmi yumurtlama üzerinden 11 12 gün geçtiyse? Mesela 3 nisan yumurtlama tarihim 21 mart son adet tarihim 25 nisanda adet olmam gerekiyor şimdi yapsam.cikar mi
bence kesin sonuç için 25 nisandan sonrayı bekleyin ben adet tarihimde test yapmıştım hem de o uyduruk testlerdendi direk çıkmıştı

Evet doktorun vana dediği bu 12 gün ama kesin yumurtlama tarihi belliyse yani ovulasyon takibi yaptıysan çıkar

Zaten 3 nisan ise sizin bugün 14.gününüz varsa çıkar

Evet doktorun vana dediği bu 12 gün ama kesin yumurtlama tarihi belliyse yani ovulasyon takibi yaptıysan çıkar
Normal test mi yapmalıyım kaset test mi . Birde kizlar pazartesi covid oldum xovid olmadan önce ki hafta ilişki sonrası ilk hafta adet olacakmsm gibi kasık ağrım vardı covidden sonra bu daha da arttı aşırı su içme gaz bunlarda vardı covidden önce covid ilacı kullanmadim bel agrimda var . Covid gebelik testini etkiler mi

Covid testi etkilemez ama varsa bebek için tehlike olabilir yumurtlama 12 gün geçtiği takdirde normal kaset test yapmanız yeterli erken testler para tuzağı aramaya yazarsanız çok kişiyi erken yanıltıyor özellikle predictor çok kaliteli diye tanesi 50 tl den aldım iki tane hep sahte silik çizgi çıkardı boşa paranızı vermeyin öyle tuzaklara.geçmiş olsun Allah şifa versin

O erken gebelikler beni de yanılttı. Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…