• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine bakar mısınız

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
47
8
1
32
3 Eylül ovülasyon pik 4 eylül çatlama.
8 eylülde beta hcg 0.2.
Grip oldum acilde baktılar 14 eylül 0.2.
Dün sabah adet oldum kanama başlamadı ama kahverengi akıntı var.
Hastahane ve düşünme işlerine biraz ara vermek istedim son testi de yaptım evdeki. Şimdi yine aklım acaba var mı diyor. Erken gebelikte ikinci çizgiyi görmüştüm silik şekilde daha önce kaset testte görmedim. Tecrübeli arkadaşlar gebelik olma ihtimali var mı. 2 günde kaset testte belli olacak kadar olur mu? Tipik adet belirtilerim var sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı.

Eklentiler

• IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 773
8 eylülde beta hcg 0.2.
Hastahane ve düşünme işlerine biraz ara vermek istedim son testi de yaptım evdeki. Şimdi yine aklım acaba var mı diyor. Erken gebelikte ikinci çizgiyi görmüştüm silik şekilde daha önce kaset testte görmedim. Tecrübeli arkadaşlar gebelik olma ihtimali var mı. 2 günde kaset testte belli olacak kadar olur mu? Tipik adet belirtilerim var sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı.
Benim de kaset testte çıkmıştı varsa muhtemelen çok yenidir başka bir test ile tekrarlayın isterseniz

8 eylülde beta hcg 0.2.
Testinizin markası ne

Testinizin markası ne
Bilmiyorum ki kabını attım. 10 tane almıştım bir tek sonuncusu böyle çıkardı. Yanlış da olabiliyor bunlar. Kanama başlamazsa 3-4 gün sonra tekrar test alıp bakacağım. Kahverengi akıntı vardı şimdi yok. Pkos da olunca adet tarihim geçti de diyemiyorum.

Bilmiyorum ki kabını attım. 10 tane almıştım bir tek sonuncusu böyle çıkardı. Yanlış da olabiliyor bunlar. Kanama başlamazsa 3-4 gün sonra tekrar test alıp bakacağım. Kahverengi akıntı vardı şimdi yok. Pkos da olunca adet tarihim geçti de diyemiyorum.
Artımed değilse doğrudur test canım

Kaset testler yanlış pozitiflik verebiliyor. Kan sonucunuz 0.2 ise gebelik olmama ihtimali yüksek. Yine de şüpheniz varsa iki gün sonra kaset testi tekrarlayın veya bugün kan verin

Eklentiler

• IMG_0357.webp
    IMG_0357.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 739
Artımed çok yalancı çıkarıyor başka testle tekrarlayın
Artımede asla güvenmeyin bi defa başıma geldi pozitif sonra hastanede kan verdim negatif çıktı. Firmayı aradım dedim neden bozuk testleri satıyosunuz insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var. Daha sonra bana dedilerki testler bozuk değil fakat bi karışıklık olmuş ovulasyon testleri yle gebelik testleri karışmış

Artımede asla güvenmeyin bi defa başıma geldi pozitif sonra hastanede kan verdim negatif çıktı. Firmayı aradım dedim neden bozuk testleri satıyosunuz insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var. Daha sonra bana dedilerki testler bozuk değil fakat bi karışıklık olmuş ovulasyon testleri yle gebelik testleri karışmış
Oda yalandır canım valla artık güven olmuyor testlere çoğu yalancı çıkarıyor

İnşallah ya bu 3 denemem bş tane pozitif oldu ama ben şeker hastasıyım 8+4 de kalbi durdu şimdi yine transfer oldum 5 günlük 2 embriyo bitanesi bile tutsa ve sağlıklı ilerlese bana yetecek 🙏
Hadi inşallah canım dualarım seninle allahım nasip eylesin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Back
X