Evet cok yeni gebelik var gibiKızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
İlk gebe kaldığımda böyleydi kimyasal geçirdim kan verKızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
Geçmiş olsunİlk gebe kaldığımda böyleydi kimyasal geçirdim kan ver
Çok net degil ama çizgi var sabah ilk idrarla tekrarlayınKızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
Markayla ilgili bilgim yok malesef supheniz varsa birde baska marka alip deneyin isterseniz ondada cift cizgi olursa kan verirsinizYaaa gerçekten mi test yanıltmaz demi artımed markası inşallah vardır teşekkür ederim ❤
Evet bende öyle okudum inşallah doğrudurBu marka yalancı pozitif cıkartıyor diyorlar ama umarım sizinki doğrudur
Kızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
Bende öyle düşündüm biraz zama geçsin de kan vereyim diye tekrar bir test yapıp bakarım zatenÇok hafif bi çizgi ama var yani.
Sen yinede kan ver emin olmak için.
Yada en az iki hafta bekle adetten sonra.
Ay hadi inşallah tutarBende öyle düşündüm biraz zama geçsin de kan vereyim diye tekrar bir test yapıp bakarım zaten
O zmaan 8.8 di 2 gün sonra 4.8 ə düştü Allaha şükür şimdi 10 dk önce habile olduğumu öğrendim 90.9 çıktı degerimGeçmiş olsunkaç çıkmıştı acaba değeriniz
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinO zmaan 8.8 di 2 gün sonra 4.8 ə düştü Allaha şükür şimdi 10 dk önce habile olduğumu öğrendim 90.9 çıktı degerim
Amin Allah isteyen herkese verisnHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin
Benim de böyleydi test oğlumda hamilesiniz kan testi verin bence daha sağlıklı olurKızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
Adetinize kaç gün var yada gününüz geçti mi?Kızlar merhaba gebelik testim de bir iki dakika içerisinde böyle çok silik bit çizgi belirdi. Bu testte gebelik olabilir mi?
Adetime 2 gün varAdetinize kaç gün var yada gününüz geçti mi?
Sizin kaç çıkmıştı ilk kan sonucunuz? Çok düşükse diye hemen vermek istemedimBenim de böyleydi test oğlumda hamilesiniz kan testi verin bence daha sağlıklı olur
Sizin kaç çıkmıştı ilk kan sonucunuz? Çok düşükse diye hemen vermek istemedş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?