Gebeliğe Hazırlık Gebelik testini akşam da yapsam olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
Predictor aldım. 24-26 gün arası regl olurum bugün 30. Gün gelen giden yok. Hafif bir kasıkta dolgunluk hissi var. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım yani 1 peçeteye gelen leke şeklindeydi. Busefer öyle bişey de yok o yüzden pek umutlu değilim. Soruma gelirsek acaba sabah ilk idrar mı olmalı? Yine ilk gebeliğimde direk kan testi vermiştim. Ve ilk hamilelik belirtilerim arasında sabahları cok koyu bir idrarımın olması vardı. Hoşş şimdi o da yok. Hic gebelik testi yapmadım yardımm

Bende çıkmıştı akşam. Kana fazlaca karışmasıyla alakalı bi durum beta hcg nin. Kişiden kişiye değişir yani. Sabah daha yoğun olduğu için önerilir.

Bende çıkmıştı akşam. Kana fazlaca karışmasıyla alakalı bi durum beta hcg nin. Kişiden kişiye değişir yani. Sabah daha yoğun olduğu için önerilir.
Yani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak beta vardır varsa. Teşekkür edyorum😘

Yani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak bey
Ben dede çıkmıştı kaç gün geçti gününüz
yani aslında henüz nisanda doğum yaptım. 4 ay sütümü sağdım (emmedii) o sıra regl olmadım. Sonra da iilki 28 diğerleri 26-25 gün arası oldu. Busefer 30. Gündeyim. Gerçi hala sütüm geliyor gibi sıkınca bu şartlarda gebe kalamam süt korur diye düşünüyorun.( ayrıca eşim sebepli sıkıntılardan ilk bebeğimizi de tüp bebekle kucagımıza aldık)

Yani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak bey

yani aslında henüz nisanda doğum yaptım. 4 ay sütümü sağdım (emmedii) o sıra regl olmadım. Sonra da iilki 28 diğerleri 26-25 gün arası oldu. Busefer 30. Gündeyim. Gerçi hala sütüm geliyor gibi sıkınca bu şartlarda gebe kalamam süt korur diye düşünüyorun.( ayrıca eşim sebepli sıkıntılardan ilk bebeğimizi de tüp bebekle kucagımıza aldık)
Ay maşallah maşallah canım allah size bağışlasın sen yap testimi en azından yoksa bile kafan rahatlar

Sanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük

Eklentiler

• B879979C-8D70-4C2B-94A1-F463DF1E89A6.webp
    B879979C-8D70-4C2B-94A1-F463DF1E89A6.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 643
Hayırlı olsunnn🤗Rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun İnşallah🙏
Hayırlı olsunnn🤗Rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun İnşallah🙏
Amiin iinşallah. Cok heyecanlı ve paniğim :) bana uğurlu gelmişti gebelik takviminii hemen yapmak gcen sefer. Bu sefer de hemen ekledim :)

Sanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük
Tebrikler😊
Doktorumun bana dediği şeyi aklıma getirdi senin durumun🙂
Demişti ki stresten olmuyor.
Tüp bebek tedavisi gören hastalarım doğum yaptıktan sonra artık psikolojik olarak rahatladıkları için sonrasında hiç stresleri kalmadığı için kendiliğinden oluyor,Birinci bebeğin hemen arkasından hamile kalıyorlar demişti.😊

Tebrikler😊
Doktorumun bana dediği şeyi aklıma getirdi senin durumun🙂
Demişti ki stresten olmuyor.
Tüp bebek tedavisi gören hastalarım doğum yaptıktan sonra artık psikolojik olarak rahatladıkları için sonrasında hiç stresleri kalmadığı için kendiliğinden oluyor,Birinci bebeğin hemen arkasından hamile kalıyorlar demişti.😊
Belkide aynen öyle oldu🤗

Ben burdayım demiş baya baya🥰 Allah'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere de bu mutluluğu nasip etsin inşAllah
Evet yaın kan testi vereceğim bakalım :) amiin allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş koymasın

• Beğen
Reactions: Bns
Back
X