- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Yani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak beta vardır varsa. Teşekkür edyorumBende çıkmıştı akşam. Kana fazlaca karışmasıyla alakalı bi durum beta hcg nin. Kişiden kişiye değişir yani. Sabah daha yoğun olduğu için önerilir.
Yani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak beyBende çıkmıştı akşam. Kana fazlaca karışmasıyla alakalı bi durum beta hcg nin. Kişiden kişiye değişir yani. Sabah daha yoğun olduğu için önerilir.
yani aslında henüz nisanda doğum yaptım. 4 ay sütümü sağdım (emmedii) o sıra regl olmadım. Sonra da iilki 28 diğerleri 26-25 gün arası oldu. Busefer 30. Gündeyim. Gerçi hala sütüm geliyor gibi sıkınca bu şartlarda gebe kalamam süt korur diye düşünüyorun.( ayrıca eşim sebepli sıkıntılardan ilk bebeğimizi de tüp bebekle kucagımıza aldık)Ben dede çıkmıştı kaç gün geçti gününüz
Ay maşallah maşallah canım allah size bağışlasın sen yap testimi en azından yoksa bile kafan rahatlarYani pek umudum yok ama herhalde aklıma taktım iyice geciktiriyoum en azından icim rahatlasın. Bir bakayım duruma o zaman. 11. Gün birlikte olduk en son bugün 30. Gün. Muhakkak kana karışacak bey
yani aslında henüz nisanda doğum yaptım. 4 ay sütümü sağdım (emmedii) o sıra regl olmadım. Sonra da iilki 28 diğerleri 26-25 gün arası oldu. Busefer 30. Gündeyim. Gerçi hala sütüm geliyor gibi sıkınca bu şartlarda gebe kalamam süt korur diye düşünüyorun.( ayrıca eşim sebepli sıkıntılardan ilk bebeğimizi de tüp bebekle kucagımıza aldık)
Hayırlı olsunnnSanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük
Amiin iinşallah. Cok heyecanlı ve paniğim :) bana uğurlu gelmişti gebelik takviminii hemen yapmak gcen sefer. Bu sefer de hemen ekledim :)Hayırlı olsunnnRabbim sağlıkla kucağınızı doldursun İnşallah
Hayırlı olsunnnRabbim sağlıkla kucağınızı doldursun İnşallah
TebriklerSanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük
Belkide aynen öyle olduTebrikler
Doktorumun bana dediği şeyi aklıma getirdi senin durumun
Demişti ki stresten olmuyor.
Tüp bebek tedavisi gören hastalarım doğum yaptıktan sonra artık psikolojik olarak rahatladıkları için sonrasında hiç stresleri kalmadığı için kendiliğinden oluyor,Birinci bebeğin hemen arkasından hamile kalıyorlar demişti.
Tesadüfen gördüm konunu canım, sağlıkla gelsin inşallah bebeğinSanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük
Tesekkur ediyorumcanımcımmmTesadüfen gördüm konunu canım, sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Sanırım hamileyim hala inanamıyorum oysa ilk oğlum icin ne tedaviler görmüştüük
Evet yaın kan testi vereceğim bakalım :) amiin allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş koymasınBen burdayım demiş baya bayaAllah'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere de bu mutluluğu nasip etsin inşAllah
Evet yaın kan testi vereceğim bakalım :) amiin allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?