- 15 Ağustos 2025
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Merhaba ben burada yeniyim şöyle bir durum var ben iki ay önce döngün 34 test yaptım silik çıktı bu ay şu an döngünün 32 ben dün gebelik testi yaptım negtif çıktı sonra tekrar edeyim değil mi?
Gebelik testini Erken yaptım için mi çıkmadı yeterince HCG hormonunu yükselmedi için mi?
Normalde döngüm 28 30 oluyor ama hiç belirtim yok sadece vücudum da az bir şişlik var o kadar
Birde üç defa kimyasal gebelik geçirdim ara verildi takviyeler kullandım sonra iki ay önce hamile kaldım üçüncü kimyasal gebelik oldu o zaman 14.1 çıkmıştı döngü 34tü sonra progestan fitil kullandım ama kullandım ay geçen ay gebelik olmadı bu ay da tekrar progestan fitili kullandım ovulasyon dönemi bittikten sonra 12 gün kullandım ama geçen ay döngün 31 filan ilaçtan etkisi görmedim normalde beyaz akıntı geliyordu sadece üç gün sonra adet oldum o zaman da test yaptım yine negatif çıkmıştı
Bu ay öyle değil ilaçtan su gibi akıntı hatta beyaz akıntı oluyor hala böyle süt kesiği gibi oluyor
Şu an 3 gün geçmiş durumunda dün sondu progestan bugün almadım pazara gününe kadar da gelmezse test yaparım belki öyle düşünüyorumCnm kullandigin ilactan olabilir suan regline kac gun var
Şu an 3 gün geçmiş durumunda dün sondu progestan bugün almadım pazara gününe kadar da gelmezse test yaparım belki öyle düşünüyorum
Adetim Gelirse gelir zaten ama yinede bir gün daha beklemek istiyorum pazar günü sabahında yaparım inşallah vardırGecikmen varsa deneyebilirsin beklemene gerek yok cnm varsa cikar ztn
Adetim Gelirse gelir zaten ama yinede bir gün daha beklemek istiyorum pazar günü sabahında yaparım inşallah vardır
Birde gecikmenin ikinci günün sabahında bir şey çıkmadı negtif ayın 14ünde yaptımGecikmen varsa deneyebilirsin beklemene gerek yok cnm varsa cikar ztn
Birde gecikmenin ikinci günün sabahında bir şey çıkmadı negtif ayın 14ünde yaptım
ama şöyle bir şey de var geçen sefer döngünün 34 silik çizgi çıktı o yüzden beklemek istiyorum
BakalımBekle cnm testin markasi da onemli cogu yalanci pozitiflik veriyor
Bakalım
Gün olarak evet geçti ama daha gelmediReglin gecti mi
Awox laboquik miratech alıp deneyebilirsin onlar dogru sonuc geriyorGün olarak evet geçti ama daha gelmedi
Şimdi eczaneler kaplı nöbetçi eczane bakarım olmazsa pazartesi günüAwox laboquik miratech alıp deneyebilirsin onlar dogru sonuc geriyor
Şimdi eczaneler kaplı nöbetçi eczane bakarım olmazsa pazartesi günü
İnşallahBekle bakalim cnm insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?