- Konu Sahibi meryemyilmaz
-
merhaba kızlar.benim adetim 3gün gecikti, son 4 aydır tedavi oluyorum tadevi olduğum günden bu yana hiç geçikme yada herhangi bir sorun olmamıştı.ağrısız sıkıntısız zamanında adet oluyordum.şuanda kasıklarım sürekli ağrıyor karın alt kısmında sanki bir şişkinlik var göğüs uçlarım da irileşti ve koyulaştı tabi kendimi heveslendirmek istemiyorum.test için erken diye düşünüyorum siz ne dersiniz.????:sm_confused:
merhaba kızlar.benim adetim 3gün gecikti, son 4 aydır tedavi oluyorum tadevi olduğum günden bu yana hiç geçikme yada herhangi bir sorun olmamıştı.ağrısız sıkıntısız zamanında adet oluyordum.şuanda kasıklarım sürekli ağrıyor karın alt kısmında sanki bir şişkinlik var göğüs uçlarım da irileşti ve koyulaştı tabi kendimi heveslendirmek istemiyorum.test için erken diye düşünüyorum siz ne dersiniz.????:sm_confused:
meryem cim tebrik ederim. Bence de hamilesin. Darısı başımıza...
tebrikler canim bencede hamilesin . darisi basimiza tugbacim!!!
teşekkür ederim canımcım ama kan testini yaptırıyımda, sonucu burdan duyururum yarın öğleden sonra gibi.inşallah sonuç pozitiftir de ozaman tebrik edersiniz inşallah yarabbim kapısından boş çevirmez. ama bu bile güzel yaa insan kendini hamile gibi hissettiğinde bile güzel oluyomuş yani.inşallah gerçektir.ben biraz hayatta hep olumszlukları düşünen biriyim çünki en olmadık yerde bile aksilik bazen beni buluyor.kesin emin olamadığım içinde içim bi garip yarına kadar nasıl dayanacam beeeennnnn kafamçokkarıştı
bence sen kesınlıkle hamılesın canım, senı tebrık ederım, hemen soru yagmuruna tutayım senı, kac senelık evlısın ve nezamandır bebesın olmuyoduv e nasıl bır tedavı surecınden gectınya aslında bu sordugum sorular bızım ıcın bır umut bılıyomusun, cunku verılen cevaplardan herzaman kendımıze bır pay cıkartmaya calısıyoruz bende 14 aylık evlıyım 9 aydır bebegım olmuyo herhangı bır tedavıye baslamadım ama bu ay artık ıstıyorum 1 senenın dolmasını beklıcek gucum kalmadı cunkusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?