gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

meryemyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
189
5
96
Düzce
merhaba kızlar.benim adetim 3gün gecikti, son 4 aydır tedavi oluyorum tadevi olduğum günden bu yana hiç geçikme yada herhangi bir sorun olmamıştı.ağrısız sıkıntısız zamanında adet oluyordum.şuanda kasıklarım sürekli ağrıyor karın alt kısmında sanki bir şişkinlik var göğüs uçlarım da irileşti ve koyulaştı tabi kendimi heveslendirmek istemiyorum.test için erken diye düşünüyorum siz ne dersiniz.????:sm_confused:

Canım bence al bir idrar testi ucuz olanlardan bir dene. 3 gün geçtiğine göre hafif silik de olsa çıkabilir belki.

canım bunlar hamilelik belirtileri olabilir. yarın sabah aç karna idrar testi yap belki çıkar..ama daha em,n olmak için kan testi yaptır derim... onda hemen çıkacaktır... inşallah hamişsindir :)

canım bu yazdıkların hep hamilelik belirtisi ama bence bir test alda yap hem meraktanda kurtarırsın

canım bende 6 aydır tedavi sonucunda adetim düzelmişti 6 aydır hep aynı gününde olurdum 7.ayda adetim 1 gün geçti test yaptım veeeeee hamileyim sanki sende hamilesin canım bir test al yap belirtilerimiz bile aynı hadi test yap hemen çıkar çünkü 3 gün geçmiş

az önce iş arkadaşlarım zorla test yaptırdılar .ikinci çizgi silik çıktı ama onlar hamile gözüyle bakıyolar bana.iki gün sonra tekrar yapacam ve kanda hcg ye baktırcam.inşallah hamişimdir arkadaşlar bana dua edin olurmua.s.

canım tebrikler 2.çizgi silikse %99,9 hamilesin bendede aynısı oldu 2.çizgi silik çıkmıştı çok sevindim senin adına

ya kızlar yinede kesin emin olmam lazım.inşallah dediğiniz gibidir çok ama çok istiyorum bilemezsiniz.kesin sonuçları alınca burdan herkese duyurcam tamammı öpüyorum hepinizi a.s.

meryem cim tebrik ederim. Bence de hamilesin. Darısı başımıza...

teşekkür ederim canımcım ama kan testini yaptırıyımda, sonucu burdan duyururum yarın öğleden sonra gibi.inşallah sonuç pozitiftir de ozaman tebrik edersiniz inşallah yarabbim kapısından boş çevirmez. ama bu bile güzel yaa insan kendini hamile gibi hissettiğinde bile güzel oluyomuş yani.inşallah gerçektir.ben biraz hayatta hep olumszlukları düşünen biriyim çünki en olmadık yerde bile aksilik bazen beni buluyor.kesin emin olamadığım içinde içim bi garip yarına kadar nasıl dayanacam beeeennnnn kafamçokkarıştı

benide merakta bıraktınn meryem inş. hamişsindir bende 3 aylık hamişim biraz sabahları çektiryo ama yinede çok güzel

bence sen kesınlıkle hamılesın canım, senı tebrık ederım, hemen soru yagmuruna tutayım senı, kac senelık evlısın ve nezamandır bebesın olmuyoduv e nasıl bır tedavı surecınden gectın ya aslında bu sordugum sorular bızım ıcın bır umut bılıyomusun, cunku verılen cevaplardan herzaman kendımıze bır pay cıkartmaya calısıyoruz bende 14 aylık evlıyım 9 aydır bebegım olmuyo herhangı bır tedavıye baslamadım ama bu ay artık ıstıyorum 1 senenın dolmasını beklıcek gucum kalmadı cunkusenağlama

arkadaşlar azönce geldim hastaneden doktor ultrasondan baktı bişey görünüyo ama bi kana bakılsın dedi.kan verdim sonucu yarın öğleden sonra çıkacakmış yaaaaaawwww üff alttarafı bi gebelik bakılcak çatlatcaklar illa adamı yani..

meraba canım dediğin gibi inşallah hamileyimdir.ben 1,5 yıllık evliyim.4 aydır tedavi oluyorum.doktora gitmem tamamen tesadüftü hatta bebek bile istemiyordum ,o ay adetim çok sancılı geçti ve 1gün sürmüştü hemde idrar yollarımda iltahap var diye gitmiştim polikistikover olduğunu öğrendim.sonra bebek sahibi olmak istediğim için klomen ve glukofen sandoz 850mg verdi.kullanımını doktorun anlatıyor.geçen ayda çatlatma iğnesi oldum.o ay çok ümitliydim ama omadı, tam tersine bu ay doktorun bize uyguladığı periyodu uygulayamadık.inşallah bu ay olursa tamamen sürpriz olur bide bişiy diyim çok irdelediğinde kendini kastığında kendini çok dinlediğinde olmuyor.zaten ben hep duyuyroum artık vazgeçip bırakanların oluyo.
sende 9aydır denemişsin olmamışsa hemen bir doktora git bence.inşallah önemli bir sorun yoktur ama erken tedavi önemli bence.eğer bebek istiyorsan hemen git korkulacak bir tedavisi yok yani.

3 gün daha bekleyip hemen test al adet olmazsan neticeyi hemen alıcaksın ben 3.cü çocuğumu öyle öğrendim işallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…