- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Herkesin inşallah Rabbım.honlune göre versinAmiinnn inşallah Rabb'im sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin inşallah Rabbım.honlune göre versinAmiinnn inşallah Rabb'im sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin![]()
Amin cnm amin isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahVakti zmanai geldiğinde en kısa zamanda Rabbım.insallah kucaginizi doldursun sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inaninki hamile olduğunuz öğrenip sonra bebeğinizin engelli olduğunu duymak çok.zor ve sizden bir karar istenmesi ben ikinci gebeligimde bebeğim iskelet displazisi hatasıydı cuceydi ciğerleri oluşmamisti ve çok zor 5 ay geçirdim en son bebeğimi doğurmak zorunda kaldım ve kardondan ayrılıp ilk.nefeste öldü Rabbım saglikli sıhhatli gebelikler nasip etsin canm
Benim çok siddetliydi sabahtan akşama kadr sürekli ağrıyordu ama ben regli gecikmesinin 4.gununde hasta oldum malesef ağrım ondandi galibaMerhabalar sizlerde nasıl bir bel ağrısı oluyor bende de var yere eğilince ayaklarıma kadar vuruyor ayaktayken rahatım ama oturayım eğileyim ağrıyor pelvik ağrısı da var birşeyler batıyor sanki adet olacakmışım gibi adetime daha 10 gün var![]()
Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKan testi de pozitif canm
Merhaba, adetim gecikmeden öğrendim hamile olduğumu :)Kizlar merhaba. Ben 2.gebeliğim için bu ay yumurtlamami ovulasyon testi ile takip ettim ve 3 gün süren bir yumurtlama gördüm ( 4,5,6 Haziran ) İlk defa bu kadr uzun sürdü bu yüzden gebelik testini ne zmn yapmam gerektiği konusunda kararsızım böyle bir durum yaşayan var mı? Yumurtlamasi üzüm surupte adeti gecikmeden gebelik öğrenen
Sag salim kucağına almaya nasip.etsin rabbimMerhaba, adetim gecikmeden öğrendim hamile olduğumu :)
Alllaahim sahada nasip etsinHayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallahAlllaahim sahada nasip etsin
Amin. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsinSag salim kucağına almaya nasip.etsin rabbim
Merhabalar cınsel ılıskının üstünden 30 gün gecti 26 mayıstı.aslında bır kac oncesı yumurtlama olması gerekıodu ama enfeksiyon cıktı bende sanırım ılıskı gunu veya ıkı gun sonra yumurtladım adetım olması gerekenden ıkı gun sonra bı pembelık geldı normalde adetım hıc gecıkmez 28 mayısdn berı kasık agrım var evdekı testler negatıv yurt dısı oldugu ıcın kan testı yapılmıo burda sızce 30 gün oncekı ılıskıden hamılelık olsaydı cıkarmıydı?o kan enfeksıyondanmı oyle oldu anlamadımMalum ilişkiden 13 gün sonra kaliteli bir erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz
Tesekkür ederım cevap ıcın evet banada oyle gelıyordu ama okudukca buraları yok kanda kesın cıkıo ıdrarda degıl yok gec döllenme bır sürüde belırtı var anlamadım gıttı 37 yasındayım ıkı cocugum var ıstemıyorum zaten belkı enfeksiyon san boyle oldu ama dr enfeksıyondan kasık agrısı olmaz dedı.dr gıttıgımde ılıskının ustunden 14 gun gecmıstı hamıle degılsın dedı ultrasona bakarak ne kan ne ıdrar testı yaptıBence gebelik olsaydı bu kadar süre içinde pozitif vermesi gerekiyordu yine de temkinli olun dikkat edin ilaç vs kullanmayın bekleyin adetinizi olmadığınız takdirde bir doktora görünun
Clearblue dıjıtal testlerı kullanıyorum haftasını bıle soyluo normaldeTesekkür ederım cevap ıcın evet banada oyle gelıyordu ama okudukca buraları yok kanda kesın cıkıo ıdrarda degıl yok gec döllenme bır sürüde belırtı var anlamadım gıttı 37 yasındayım ıkı cocugum var ıstemıyorum zaten belkı enfeksiyon san boyle oldu ama dr enfeksıyondan kasık agrısı olmaz dedı.dr gıttıgımde ılıskının ustunden 14 gun gecmıstı hamıle degılsın dedı ultrasona bakarak ne kan ne ıdrar testı yaptı