• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim? Çok heyecanlıyım

ferhanhanimcim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
7
2
1
26
Kızlar selam hepinize. Ben 18 mayısta adet gördüm ve bu tam 7 gün sürdü normalde o kadar asla uzun sürmez. Dongulerimde kilo aldıktan sonra ortalama 5-6 aydır 17-18-19-20 gün falan. Kilom aşırı değil bu arada. Benim 7 gun günüm geçti ben 3 ve 5 gün erken gebelik testi yaptım negatifti. Psikolojik olarak düşündüm. 12 haziran 16 Haziran arası ben çok az bir şekilde kısa süren bir adet süreci geçirdim. Bundan önceki iki gündür aşırı göğüslerim hassas ve sabahları aç uyanıyorum. Bunları düşününce acaba dedim adet zamnetigim şey yerleşme kanaması mı? Dün gece bir kaset test yaptım. Artimed marka, negatif çıktı sonra 1 ya da 2 saat baktım silik çizgi var. (İlk elimde tuttuğum üstünden zaman geçtikten sonraki foto diğeri üstüne su damlattıktan sonraki foto.) Üstüne su damlattım kuruma cizgisi mi diye yine silik çizgi var. Yine aynı markanın erken gebelik testini yaptım negatif. Şimdi sizce ben bu durumlardan ne anlamalıyım? Ne yapmalıyım?
IMG_8680.webp

Eklentiler

• C737C63A-0C5E-4D22-897C-E941BA2B3AAC.webp
    C737C63A-0C5E-4D22-897C-E941BA2B3AAC.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar selam hepinize. Ben 18 mayısta adet gördüm ve bu tam 7 gün sürdü normalde o kadar asla uzun sürmez. Dongulerimde kilo aldıktan sonra ortalama 5-6 aydır 17-18-19-20 gün falan. Kilom aşırı değil bu arada. Benim 7 gun günüm geçti ben 3 ve 5 gün erken gebelik testi yaptım negatifti. Psikolojik olarak düşündüm. 12 haziran 16 Haziran arası ben çok az bir şekilde kısa süren bir adet süreci geçirdim. Bundan önceki iki gündür aşırı göğüslerim hassas ve sabahları aç uyanıyorum. Bunları düşününce acaba dedim adet zamnetigim şey yerleşme kanaması mı? Dün gece bir kaset test yaptım. Artimed marka, negatif çıktı sonra 1 ya da 2 saat baktım silik çizgi var. (İlk elimde tuttuğum üstünden zaman geçtikten sonraki foto diğeri üstüne su damlattıktan sonraki foto.) Üstüne su damlattım kuruma cizgisi mi diye yine silik çizgi var. Yine aynı markanın erken gebelik testini yaptım negatif. Şimdi sizce ben bu durumlardan ne anlamalıyım? Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 3609215
Başka bi markayla deneyin bir de

artımed'in yalancı pozitif çıkardığını duyuyoruz ve deneyimliyoruz çok fazla. bence erken gebelik testinde de çıkardı olsaydı, ama olma ihtimali yine de hala var. güvenli alanda kalmak için en mantıklısı madem regliniz de geçmiş, kan testi vermek bence. ben daha önce bir düşük yaşadım, bebeği ilk öğrendiğimde beta 130'du ama önceki gece evde yaptığım tüm kaset ve erken gebelik testleri tertemiz negatif çıkmıştı. hiç belli olmuyor bence kan vermek en iyisi. umarım bebiş vardır, eğer istiyorsanız :)

artımed'in yalancı pozitif çıkardığını duyuyoruz ve deneyimliyoruz çok fazla. bence erken gebelik testinde de çıkardı olsaydı, ama olma ihtimali yine de hala var. güvenli alanda kalmak için en mantıklısı madem regliniz de geçmiş, kan testi vermek bence. ben daha önce bir düşük yaşadım, bebeği ilk öğrendiğimde beta 130'du ama önceki gece evde yaptığım tüm kaset ve erken gebelik testleri tertemiz negatif çıkmıştı. hiç belli olmuyor bence kan vermek en iyisi. umarım bebiş vardır, eğer istiyorsanız :)
Öncelikle geçmiş olsun. Evet gebelik planlamamız var. Çok yeni başladık 50 gün falan oldu fakat. Bilirsiniz işte o ilk heyecanlar, o kendimi stresse sokma falan hepsini yaşıyorum 😅

Öncelikle geçmiş olsun. Evet gebelik planlamamız var. Çok yeni başladık 50 gün falan oldu fakat. Bilirsiniz işte o ilk heyecanlar, o kendimi stresse sokma falan hepsini yaşıyorum 😅
bizim 1 yıl oldu, hala giriyorum strese. hepsi ayrı stres ama ne kadar rahat olursak o kadar iyi olur aslında, zor olsa da :D kan vermenizi tavsiye ederim, emin olmuş olursunuz :)

Kızlar selam hepinize. Ben 18 mayısta adet gördüm ve bu tam 7 gün sürdü normalde o kadar asla uzun sürmez. Dongulerimde kilo aldıktan sonra ortalama 5-6 aydır 17-18-19-20 gün falan. Kilom aşırı değil bu arada. Benim 7 gun günüm geçti ben 3 ve 5 gün erken gebelik testi yaptım negatifti. Psikolojik olarak düşündüm. 12 haziran 16 Haziran arası ben çok az bir şekilde kısa süren bir adet süreci geçirdim. Bundan önceki iki gündür aşırı göğüslerim hassas ve sabahları aç uyanıyorum. Bunları düşününce acaba dedim adet zamnetigim şey yerleşme kanaması mı? Dün gece bir kaset test yaptım. Artimed marka, negatif çıktı sonra 1 ya da 2 saat baktım silik çizgi var. (İlk elimde tuttuğum üstünden zaman geçtikten sonraki foto diğeri üstüne su damlattıktan sonraki foto.) Üstüne su damlattım kuruma cizgisi mi diye yine silik çizgi var. Yine aynı markanın erken gebelik testini yaptım negatif. Şimdi sizce ben bu durumlardan ne anlamalıyım? Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 3609215
Artımed zaten cok yalancı pozitif cıkarıyor birde 10dk sonrasını hiç referans almayın bence bende konu açmıştım artımed belirgin ikinci cizgi anında cıktı hemde 3 testinde de ama negatifti

Benimde günlerim geçti 3 gün kadar çocuk tedavisi görüyoruz 4 ay kadar oldu depremden dolayı gitmedim kendimede zaman tanidim adet düzensizliği bende hep var şimdi umutlanmakta istemiyorum test tutacak cesarette kalmadı ara sıra gelen sancı dışında sorun yok galiba sabah kan tahlili vericem :(

Back
X