Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba Adetime 10 gün var canım birkaç bir şey çektiği için bu sabah test yaptım sonuca bakar mısınız
bu kadar erken belli olur mu
Hamile miyim
Kızlar merhaba Adetime 10 gün var canım birkaç bir şey çektiği için bu sabah test yaptım sonuca bakar mısınız
Hamile miyim
bu forumda bu kadar erken öğrenenleri çok okudum, ince bir silik çizgi görüyorum varsa elinizde test sabahları ilk idrarla deneyin daha sonra devam ediyorsa çizgi kan verin
Regl olmadığın sürece her zaman umut vardır canım. Sana gönülden dua ediyorum.Rabbim kucağını boş bırakmasın bir kaç güne bu güzel haberi mutlulukla alasın
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun Önceki aylardan farklı olarak aşırı sivilcelenme, ateş (37.2) yorgunluk ve uyku hali vardı.Sari akıntım vardı.En belirgin sivilceydi benim için hiç böyle olmazdı.isilik gibi olmuştu alnım falan
ya ben gecikmemin 6.-7. günlerindeyim 20 gün önce iliskim oldu baska olmadı olsaydı testte cıkardı dimi gerçi ben hamile kalmak istemiyorum sizin de sağlıklı bir gebeliginiz olur umarım Allah analı babalı buyutsun
ya ben gecikmemin 6.-7. günlerindeyim 20 gün önce iliskim oldu baska olmadı olsaydı testte cıkardı dimi gerçi ben hamile kalmak istemiyorum sizin de sağlıklı bir gebeliginiz olur umarım Allah analı babalı buyutsun
Evet canım 20 gün çok uzun bir süre çıkması gerekirdi ama yumurtlama tarihinde önemli. Yumurtlamadan 5 gün önce bile ilişki olduysa gebe kalma ihtimalin olabiliyor.Gec döllenme vs durumuda var.Emin olmak için kanda baktirabilirsin. Amin inşallah canım teşekkür ederim
Evet canım 20 gün çok uzun bir süre çıkması gerekirdi ama yumurtlama tarihinde önemli. Yumurtlamadan 5 gün önce bile ilişki olduysa gebe kalma ihtimalin olabiliyor.Gec döllenme vs durumuda var.Emin olmak için kanda baktirabilirsin. Amin inşallah canım teşekkür ederim
Hamile miyim