- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hepinize :) uzun zamandır takip ediyodum ama üyelik bugüne kısmetmiş yazdıklarınızdan çok şey öğrendim. Ben de 10 aylık evliyim aslıında daha çocuk düşünmüyodum ama fikrim değişti ben de özeniyorum artık :) 2 aydır da denemelere başladık bakalım :)))
Benim sorum da şu; benim adet döngüm 26 gün, dün adet olmam gerekiyodu, ben de test yaptım-miratech markaydı test- fakat sonuç negatif. Adetim hala yok belirtileri olmasına karşın, pek ihtimal vermesem de acaba diyorum:) sizin de böyle bişey başınıza geldiyse paylaşır mısınız?Deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Aslında bu şekilde konu var mıydı bilmiyorum, konu kirliliği yaptıysam affolaMesajlarınızı bekliyorum bayanlar:)
Hosgeldinn arkadasim :)))
Eger regl tarihlerin duzenliyse, bat'in gecmis ve hala olmadiysan, bir de korunmamissan neden hamile olmayasin)
Zaten hamilelikle regl belirtileri birbirinin aynisi. Benim de goguslerim de asiri sizlama olmustu ki her regly donemimde canim yanar ve hic aklimda yoktu regl olmayi bekliyodum. Ama test yapip hamile oldugumu ogrenmistim. Bat'in gectiyse bir test al bence, bizi de bilgilendir bir an once)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hoşbuldum canımmm, ya inşallah heveslenmek de istemiyorum, negatifi görünce bi dahaki aya odaklamıştım kendimi aslında ama hala olmadığım için bi umut belirdi :))) tamam canımm bakalım yarın da gelmezse test yapıcam bi kez daha, çok teşekkür ederim canım benim bilgiler için)
Eger tekrar negatif cikarsa da hic uzme kendini, dedigim gibi cok ayni belirtiler cunku,
bir dahaki ay beraber bekleriz test sonuclarini, Allah sesimizi duyar da bebisimiz olur bizim de :)
Hosgeldinn arkadasim :)))
Eger regl tarihlerin duzenliyse, bat'in gecmis ve hala olmadiysan, bir de korunmamissan neden hamile olmayasin)
Zaten hamilelikle regl belirtileri birbirinin aynisi. Benim de goguslerim de asiri sizlama olmustu ki her regly donemimde canim yanar ve hic aklimda yoktu regl olmayi bekliyodum. Ama test yapip hamile oldugumu ogrenmistim. Bat'in gectiyse bir test al bence, bizi de bilgilendir bir an once)
Yok canım üzülmem daha çok yeniyim, senin de ilk mi olacak? :) İnşallah, dualarımız o şekilde Allahım herkese nasip etsin o güzel duyguyu :)
Tatlim bu gogusundeki sizlama adet zamanlarindan farklimiydi benimde adete yakin goguslerim agrirdi ama buay uclarindan sizlama oluyor..degisik geldi bana.seninki nasildi nezaman basladi o sizlamalarin :))
Evet canim Allah verirse ilk olacak cunku 7 haftalikken kalp atislari durdu ve aldirmak zorunda kaldim
Nasip.. Hayirlisi..
İnşallah canım benim sen de sakın üzülme, hamile kalabiliyor olduğunu öğrenmiş olmuşsun, Allahtan gelen her şeye boynumuz kıldan ince, inşallah bize de nasip olur, hayırlısı ile..
Canim, benim regl olmadan birkac gun once goguslerim siser ve cok fena sizlar. Farkinda olmadan hamileyken de cok fena sizladi bat'imdan bir hafta once kadar. Ozellikle de sabahlari. Soyledigin gibi uclarda da vardi sizi
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hepinize :) uzun zamandır takip ediyodum ama üyelik bugüne kısmetmiş yazdıklarınızdan çok şey öğrendim. Ben de 10 aylık evliyim aslıında daha çocuk düşünmüyodum ama fikrim değişti ben de özeniyorum artık :) 2 aydır da denemelere başladık bakalım :)))
Benim sorum da şu; benim adet döngüm 26 gün, dün adet olmam gerekiyodu, ben de test yaptım-miratech markaydı test- fakat sonuç negatif. Adetim hala yok belirtileri olmasına karşın, pek ihtimal vermesem de acaba diyorum:) sizin de böyle bişey başınıza geldiyse paylaşır mısınız?Deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Aslında bu şekilde konu var mıydı bilmiyorum, konu kirliliği yaptıysam affolaMesajlarınızı bekliyorum bayanlar:)
Canim kendime daldim sana cvp yazmadim.tatlim o testi bende kullandim kullaniyorumda guvenilir bi markanin testi pek yanilmiyor.adet gunun bugunmus. dongune gorr olsaydi silikte olsa cikardi.artik testler eskiye gore daha hassaslar.stres yapma kendine yokmus gibi dusun vucudun regli olucaksa kendini hazirlasin.baktin hala gunun geciyo mutlaka dr git kanda baktir.testide bi uc gun sonra tekrarla istersen.hakkinda hayirlisi olsun.
arkadaşlar yok mu başka yardımcı olabilecek biri:)
Hoşgeldin canim öncelikle :) arkadaslarinda dediği gibi biraz daha bekle olmazsan kan testi yaptir umutlanma sonra uzulursun Rabbim gönlüne göre verir ins mutlaka sonucu yaz Bitanem ve sonuç ne olursa olsun sakin üzülme herşeyin hayirli Rabbim gonlune gore verir ins
teşekkür ederim canımm cevabın için sağolasın, evet ben de yok gibi düşünüyorum aslında ama 2 gün gecikince kuşkulandım sadecehayırlısı daha çok yeniyim allahım kimseye aratmasın.
2 defa hamilelik yaşadım düşükle sonuçlandı..
şimdi 3. Hamileliğim bu ve Allah'ım nasip etsin sonunu sağlıkla..
diyeceğim şu ki,ben bu 3 hamileliktede negatif sonuç aldım idrar testinden,üstelik regl her defasında en az 3-4 gün geçmiş oluyordu yaptığımda..yani o test pozitif çıkarsa çok yanıltmıyor ama negatif çıkması yanıltıcı olabiliyor benden söylemesi..geç döllenme olasılığı varsa regl 1 haftada geçse idrarda çıkmayabiliyorki ben birebir böyle yaşadım..
o yüzden korunmadıysanız ve genelde regl'lerin düzenliyse kan testi yaptır net sonuç al derim..
gönlünden geçen olsun inş arkadaşım
Hoşbuldum canım benim, inşallah yazarım sonucumu, ya bu arada hepiniz çok iyisiniz yardımcı olmaya çalışıyosunuz:))
Hayırlısı, olsaydı dünkü testte çıkardı zaten önümüzdeki aylara nasip eder inşallah Allah, size deee, bana daaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?