Gebelik testinin adet günü negatif çıkması, sonradan pozitife dönmesi hk.

Merhaba ben de aynı durumdayım bekliyorum arkadaşlar. Bugün olmam gerekiyodu, test negatif ama umutluyum, hepimizin gönlüne göre olur umarım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evet hassas ama diyorum ya,geç döllenme olduysa daha bebiş yeniyse o zaman göstermeyebiliyor..al işte örnek ben 3 seferde göstermedi..hatta öyleki kan testinde pozitif çıkınca ben sonradan sırf meraktan idrar yaptım çift çizgi görmek için deli gibi
inşallah hamilesindir canım yaaa...

cidden çok enteresanmış ya, hala olmadım ben bu arada, hiç içimden bebiş de geçmiyo gerçi:)) canım senin söylediklerin acaba mı dedirtti şimdi bak:)) geç döllenme nasıl oluyo peki?

cidden çok enteresanmış ya, hala olmadım ben bu arada, hiç içimden bebiş de geçmiyo gerçi:)) canım senin söylediklerin acaba mı dedirtti şimdi bak:)) geç döllenme nasıl oluyo peki?

normalde bebek oluşumu için olan döllenme adetin üstüne 12-13-14. günlerde olur ve özellikle o günler ilişki olsun şans yüksek derler..bu normal yumurtlayan bi kadın için geçerli..geç döllenme demek ise,12-13-14.günlerde değilde daha sonradan döllenme olması.. yani 2.adetine yakın bebek oluşmuş oluyor,bilmem anlatabildim mi

:))anlatabildin canım sağol. valla bu konulara öyle uzağımki neyse öğrencem:))

yani artık bugünde olmazsam kan testi yaptırıcam artık, adet ağrılarım var olsam da rahatlasam yaa :)

:))anlatabildin canım sağol. valla bu konulara öyle uzağımki neyse öğrencem:))

yani artık bugünde olmazsam kan testi yaptırıcam artık, adet ağrılarım var olsam da rahatlasam yaa :)

insan işin içine girince araştırmaktan,okumaktan daha önemlisi yaşayarak öğreniyor...öyle deneyim sahibi oldum ki bu süreçte

canım bide adet ağrısıyla gebelik belirtisi aynı olabiliyor mu?

evet aynı olabiliyor canım,hamileysen daha çok kasık ağrısı oluyo batma şeklinde bazen.
bunun yanı sıra göğüs hassasiyeti aşırılaşıyor,dokununca bile acımaya başlıyor.
sürekli vc ihtiyacı oluyor.
ama tabi 6-7 haftalık bi hamilelikte daha çok başgösteriyo bu belirtiler.

kuzum korunmayı bırakınca regl inanılmaz düzensizleşiyo sebep buda olabilir..
birde gebe miyim düşüncesi ile beyın regl'yi durduruyo
bu ihtimalleri unutma

anladım canım..ya benim de adet olacak gibi belim, kasığım ve bacaklarım ağrıyo göğsümde falan pek bişey yok, kendimi de pek dinlemek istemiyorum psikolojiktir diye:)) ama adetim 2 gün hiç gecikmemişti, olsam da kurtulsam ağrılarımdan diyorum:)

bide bu işin psikolojik tarafı var tabi..korunmamaya başlayalı daha geçen zaman az,yeni bebek fikri oluştuğu için stresten falanda gecikmeler olabiliyor..işte diyorum en net çözüm git kan testine bence,sende kurtulursun stresten hem..

kuzum korunmayı bırakınca regl inanılmaz düzensizleşiyo sebep buda olabilir..
birde gebe miyim düşüncesi ile beyın regl'yi durduruyo
bu ihtimalleri unutma

ya sana kesinlikle katılıyorum çünkü her sabah oldum mu olacak mıyım gibi düşüncelerle uyanıyorum, beynimizin öyle harikulade bi yapısı varki, düşünce gücüyle her şeyi yapabilir. bundan önceki ayda erken olmuştum anlamıyorum:)

Eşim işten gelince gitmeyi düşünüyorum akşam, o da diyecek sen kendini çok dinliyosun bişey olduğu yok falan filan:))

aynı sorunu ben de yaşıyorum :)) her zaman 26 günde bir oluyodum bu ay 40. günde oldu düşün.........

hadi yaaa ciddi misin??doktora gitmişsindir, neden öyle olmuşki, çok düşünme canım benim herşeyin hayırlısı, bizim elimizde olan sadece dua etmek..

gitmicem doktora felan kasmıcam kendımı zamana bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…