Gebelik Testinin Tutarsız Çıkması :(

Canım benimde reglim gecikti 3 gün kan testi yaptırdım bhcg 16 çıktı bu değere gbelik var diyemem haftaya tekrar gel kan ver takip edelim dedi benim 2 gündürde kahverengi lekelenme oluyo ve kasık ağrım var anlamadım bende gebemiyim değil miyim kimyasal mı acaba bende merak ediyorum sonucu bana da yazarmısın :KK43:
Son durumunuz nedir

2 katından fazla çıkmış bence sorun yok maşallah size. Hayırlı olsun bu arada 😊
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻

Kızlar yazamadım daha yeni netleşti herşey, değerlerim başta azar azar çıktı açıkçası çok korktum🙄 Yeni gittim bi daha doktora bu sefer değerlerim daha iyiydi. Doktor yukarıdan değil ama alttan ultrasonla baktı çok şükür 5 haftalık hamile çıktım. Sadece şöyle bir sorunum var. Tiroit hastasıyım, ve tedavime rağmen değerlerimde düşme yok. Hamileliğin ilk aylarında üst sınır 2.5 iken benim 4.2 ilaçlarımın dozu arttırıldı. Sık takip yapılacak..

kızlar predictor marka ıyı sonuc verıyor battab 3-4 gun once cok hafıf sılık cıktı smdı hamılkeyım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻

Kızlar yazamadım daha yeni netleşti herşey, değerlerim başta azar azar çıktı açıkçası çok korktum🙄 Yeni gittim bi daha doktora bu sefer değerlerim daha iyiydi. Doktor yukarıdan değil ama alttan ultrasonla baktı çok şükür 5 haftalık hamile çıktım. Sadece şöyle bir sorunum var. Tiroit hastasıyım, ve tedavime rağmen değerlerimde düşme yok. Hamileliğin ilk aylarında üst sınır 2.5 iken benim 4.2 ilaçlarımın dozu arttırıldı. Sık takip
Merbaba, cok sevindimm. Bende de hipotiroidi var. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınız

Kızlar merhabaa :) Adetim 6 gün gecikti. Bu sürede bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı ve lekelenmeler oldu. Akşam test yaptım pozitif çıktı. Heyacanlanıp kan testi yaptırmaya gittik beta 85 çıktı. Doktor değerin düşük olduğunu artması gerektiğini bu yüzden 2 günde bir kan vermem gerektiğini iletti. Sabah yine bir test yaptım. Bu sefer negatif çıktı. Gebelik testleri tutarsızlık yapar mı. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı yardımcı olabilir misiniz🥹
Merhaba benimde adetimin 5. Günü bugün hala olmadım en son 2 aralıkta adet oldum 15i yumutlama günümdü yumurtlama gününden sonra sol kasığımda ağrı başladı kahverengi lekelenmelerim oldu yumurtlamadan 15 gün sonra kan testi verdim 1.20 çıktı bel ağrısı vajinal akıntı sık idrara çıkma göğüs uçlarım kaşınıyo sürekli sizce hamilelik idrar testi yapsam belli olurmu

Merbaba, cok sevindimm. Bende de hipotiroidi var. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınız
Amin inşallah dileyen isteyen herkese rabbim sağlıkla nasip etsin🤲🏻

Merhaba benimde adetimin 5. Günü bugün hala olmadım en son 2 aralıkta adet oldum 15i yumutlama günümdü yumurtlama gününden sonra sol kasığımda ağrı başladı kahverengi lekelenmelerim oldu yumurtlamadan 15 gün sonra kan testi verdim 1.20 çıktı bel ağrısı vajinal akıntı sık idrara çıkma göğüs uçlarım kaşınıyo sürekli sizce hamilelik idrar testi yapsam belli olurmu
Merhabalar gebelik testi yapın bence silik de olsa pozitifi görürsünüz ☺️

Merhaba test yaptınız mı

Bi kaç gün daha bekleyin olmazsa doktora gidin , hayırlısı olsu
Canım bir kaç gün sonra bir daha yap belirtilerin aynısı bende de vardı, geç döllenme oluyor da olabilir ❤️
Bekliycem pazartesi gününe kadar olmazsam doktora gidicem bende geç döllenme olabilirmi diye düşündüm bakalım hayırlısıyla inşallah belli olur ❤️

Bi kaç gün daha bekleyin olmazsa doktora gidin , hayırlısı olsu
Canım bir kaç gün sonra bir daha yap belirtilerin aynısı bende de vardı, geç döllenme oluyor da olabilir ❤️
Kızlar bugün kan testi yaptım adetimin 8. Günü beta 1.20 çıktı yine doktor hiç muayne falan da yapmadı başka kan testleri yaptı herşey normal çıktı sizce adet söktürücü kullanayımmı yoksa 1 hafta daha bekleyimmi geç döllenme olabilirmi

Kızlar bugün kan testi yaptım adetimin 8. Günü beta 1.20 çıktı yine doktor hiç muayne falan da yapmadı başka kan testleri yaptı herşey normal çıktı sizce adet söktürücü kullanayımmı yoksa 1 hafta daha bekleyimmi geç döllenme olabilirmi
Bence bekleyin bir hafta daha, ne kaybedersiniz ki. Ben adet söktürücü kullanfım sonra içim içimi yemişti , sonra hamile değilmişim öğrendim ama olsun bence bekleyin

Back
X