Gebelik testleri acillll

gnc93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
33
3
36
32
Arkadaşlar gebelik testleri kaç gün gecikmede doğru ve kesin sonuç verir? İlk gebeliğim bazı nedenlerden dolayı kürtajla sonlandırıldı :(( o zaman da olmam gereken günün ertesi günü sabah ilk idrarla yapmıştım. Bu sefer de öyle mi yapmalıyım? Bugün adet günüm. Yapsam doğru ve kesin sonuç alır mıyım? Yoksa yarını mı beklemeliyim ya da birkaç gün mü beklemeliyim?? Acilllll

Canım prodüktör diye bi test var 15 TL eczanelerde ondan yaparsan kesin sonuç verebilir bide özel değilse neden kürtaj oldun

Şuan o testi temin edemeyeceğimi düşünüyorum yoksa ben de onu yapmayı düşündüm canım. Ama bulunduğum yerde her eczanede yok. Bir de bayram dolayısıyla nöbetçi eczanelerden temin edebiliyorum. Kürtaj sebebine gelince de antidepresan kullandığım dönemde gerçekleştiği için sağlıklı olmayacağını söyledi doktorum :( :( 1.5 aydır kullanmıyorum yeni bıraktım. Ama korkuyorum yine öyle olursa kürtaj gerekirse diye :((

Ben iki hamileligimde de adet gününden 3 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Ama her bünyede ayrı tepki veriyor bilemiyorum. Kesin sonuç almak için adet tarihini 1 gün geçse yeter diyorum ben. Allah isteyen herkese saglikli bebisler versin

Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet belirtisi yok. Lekelenmem de ara ara devam ediyor. Doktora sordum dedim lekelenmem var ama dedim bu sonuca rağmen. O da o zaman gelecek dedi. İnşallah adetim için değildir :) ;) aminn inşallah Rabb'im isteyen herkese hamiş olmayı nasip etsin :) kadın doğum doktorumla konuştum sonucun sonrasında(çünkü testi kadın doğumda değil acilde yaptırmak zorunda kaldım) çarşamba karın slm bölgene ultrasonda baktır dedi. Kızlar sizce gecikme olup da sonucu negatif çıktığı halde hamilelik ihtimali var mıdır? Varsa nedir? Yaşamış ya da gerçekten bilen bayanlar cevap versin lütfen :(

Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet belirtisi yok. Lekelenmem de ara ara devam ediyor. Doktora sordum dedim lekelenmem var ama dedim bu sonuca rağmen. O da o zaman gelecek dedi. İnşallah adetim için değildir :) :KK66: aminn inşallah Rabb'im isteyen herkese hamiş olmayı nasip etsin :) kadın doğum doktorumla konuştum sonucun sonrasında(çünkü testi kadın doğumda değil acilde yaptırmak zorunda kaldım) çarşamba karın slm bölgene ultrasonda baktır dedi. Kızlar sizce gecikme olup da sonucu negatif çıktığı halde hamilelik ihtimali var mıdır? Varsa nedir? Yaşamış ya da gerçekten bilen bayanlar cevap versin lütfen :KK43:

Canım bta hcg kac cıktı

Senin de bildiğin gibi canım kürtaj oldum ya o günden sonra toparlayamadım kendime gelemedim :( bazen isyan ediyorum artık diyorum Allahım al canımı bir an önce bebeğime kavuştur diye :(

Benimde adete bir hafya kala 1.20 çıktı adetim iki gün gecikti hala olmadım belirtide yok bende senin gibiyim

Özelden konuşalım canım bakarsın ikimiz de aynı anda hamiş kalırız :))

Kızlar bir sorum olacaktı. 9 kasımda surtunmeli ilişkiye girdik nişanlımla zevk suyundan suphelendik 29 unda adet oldum acaba üstüne görme diye mi suphelendim bundada. Sonrasında adetten sonra yaklaşık 15 defa test yaptık 2 gun arayla hepsi negatif çıktı ve 2. adeti mi gördüm normal bir şekilde. 2. adet imden sonra 3 test daha yaptim onlarda negatif çıktı hamilelik riski nedir varmi dır yoksa benmi çok takıyorum sanki karnım şişiyor?

Canım bta hcg kac cıktı
Kasım ayı iltihapim için doktora gittim antibiyotik fitil falan kullandım kansızlık vardi kan ilacı kullandım sonra doktor yumurtalik için kan testi yaptı yumurtalık ta tembellik varmış bu sadece bu ay olmuş olabilir dedi sonuç 0,163 çıktı normalde adetlerim düzenliydi doktor Aralık olacağım adet günümun 2 günü gel dedi normalde 28 aralıkta adet görmem gerekiyor du ama bugün 6 gun gecti hala olmadım adet belirtilerim de yok idrar testi yaptım bugün öğlen gibi ama çıkmadı sizce geçen ay kullandığım ilaçlar adet gecikmesine sebep olmusmudur yoksa hamileliğin bide catlamasi gerektigi gunde doktora gittiğim de bende hiç olgunlaşmış yumurta göremedi acaba daha sonrasında catlamismidir

Back
X