kızlar ben yeni katıldım bu sabah 2 kez idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama çok silik değildi acaba hailemiyim
BENİM KAN TESTİMDE ve GEBELİK TESTİMDE NEGATİFTİ SONRADAN HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM....
( İlaç kullandığım için, aldırmak zorunda kaldım )
Sekilde beklemedeyim kasiklarim belim midem deli gibi yemek yiyorum tuvaletten cikamiyorum butun bu belirtiler mevcut okadar emindimki hamileyim diye adetime 8 gun vardi dun yaptirdim negatif cikti acaba bu kan testi icin acelemi ediyoruz kizlar...arkadaşlar merhaba
bu ay hamile kalıcağım için okadar çok ümidim vardı ki...! Geçen gün adetim gecikmeden sabah idrarıyla test yaptım ve çok silik ikinci çizgi çıktı ve hemen ümitlenip kan testi yaptırdım sonucu aldım fakat negatif çıktı. Şimdi sizlere sormak istediğim aranızda böyle durumlarla karşılaşıp hamile olduğunuz öğrenenler var mı? Şu ana reglime tam 2 gün var halen beklemedeyim.
Harşeyin hayırlısı allahım en kısa zamanda her isteyene bebek nasip eder.
Ne zaman yaptirmistin kan testini adetin gecmismiydi yoksa daha varmiydi zamanina bilgi verirmisin bende ayni durumdayim simdipeki adetin ne kadar geçmişti biraz bilgi verirmisin.
Canım silik gebelik var anlamında bir test daha yap istersenHanımlar mrb aranızda yeni katılıyorum henüz 4 aylık bebeğim var kucağımda çok sık emziriyorum adetim de duzensizlikte yaşamadım hiç ama bu ay beklenmedik şeyler yaşıyorum günüm 3 gün geçti ve test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı sizce yorumlarınızı alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?