Gebelik testleri yanlış çıkan arkadaşlar var mı aramızda?

Adetime yaklaştım ama gecikmeli geliyor düşük yüzünden kürtaj olmuştum geçen yıl. Yani tam olarak kaç gün var bilmiyorum ama yaklaştım, prediktör test yaptım evde kasık ağrılarım vardı çünkü, ikinci çizgi silikti. Ucuz gebelik testi negatif. Sizce ne düşünmeliyim

Bizde eşimle iki gün korunmadik snra o panikle sonraki gün hapı içtim ve geçen ay adet görmedm test yaptm negatif bu ay ıkı gn geçti test yaptm yine negatif kan testi yaptirmakta istemiyorm o haptan sonra korunmuyorus artk

benim sürekli başıma gelir amma velakin nasıl bir mazoşiştsem hala yapıp uslanmıyorum. canım aslında yanlış değil olan şu gebelik hormonu adete yakın kendiliğinde rahmi bebeğe hazırlamak için yükseliyor ama gebelik olmayıınca bir iki gün gecikmeyle biz test yapıyoruz test onu algılıyo ve ta taa pozitif hevesleniyoz falan tabi. ama kanda yok öle bişey hızla düşmeye başlıyor. 2 sebebi var bu durumun 1.si testlerin ölçtüğü hormon seviyesi çok düşük yani en küçük kıpırdanmayı gebe ölçüyor 2.side dediğim gbi rahim kendi yuksltyor bebek ıcın ama dollenme olmuyosa adet kanamasıyla brkte dusuyor o hormon malesef durum buu.. az arastırıp az dotra gtmdm ve hepsıde bnu soyledı

Merhabalar... Size bir sorum olacak Ekim 1 de regl olmam gerekiyordu ama 9 gün gecikti Eczaneden test aldım bu sabah yaptığımda tek çizgi oluştu sorun nedir acaba yada ne önerirsiniz ne kadar daha beklemeliyim gecikme dışında hiç bir belirti yok ara ara şiddetli belim ağrıyor gecen ay da 3 gün gecikmeli adet olmuştum daha önceleri doğum kontrol hapı ile korunuyordum yaklaşık 2 sene oldu bırakalı bir oğlum var 14 yaşında 1 senedir de bebiş istiyoruz yeniden

BENİM KAN TESTİMDE ve GEBELİK TESTİMDE NEGATİFTİ SONRADAN HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM....
( İlaç kullandığım için, aldırmak zorunda kaldım )
Bir sorum olacak ben 10 günlük gecikmeyle kan verdim ve negatifti hala hastalanmadim 18 19 gün oldu belim aşırı derece ağrıyor gogsulerimde damarlanma oluyor son yaptığım test çok acayip control çizgisi bile soluk çıktı bilginiz varmi idrarım az geldi ondan olabilir mi bunu yaşayan varmi

Eklentiler

• IMG_20190124_191428.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 1.597
  • IMG_20190124_191357.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 1.437
Evet idrarı az damlatmışsınız

Kimyasal olmus olabılır ..
benımde bu reglimde silik çizgi vardı hemde ard arda 3 4 gün sonra kan testi verdim . 50 .. adet günümden 1 gün sonra reglim geldi ..
Doktorum kimyasal geçirmişssin erken idrar testi yapmasan farkbile etmezdin dedi

Merhaba hamilelik testiniz pozitif olmasına rağmen hamile çıkmadınız mı ? Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı nedir başınıza gelmiş bana biraz bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…