Gebelik testleri

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve size soru sormak istiyorum.

Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz? Testlerden bir kac tane yaptım hepsi negatif çıktı sormak istedim.

Kuzum ben certain , oncomed, al bi. Bunlari kullandm. Varken var yokkken de yok gosterdiler. Htta bu gebeligimi oncomed ile ogrendm

Ben en ucuzunuda yaptım erken gebelik testinide yaptım eğer varsa gebelik 5 liralık olanda gösteriyor 50 liralık olanda

Bence marka pek önemli değil olsa da olmasa da hemen çıkıyor zaten en ucuzunu alsanda pahalısını alsanda bi fark yok canım

Kuzum ben certain , oncomed, al bi. Bunlari kullandm. Varken var yokkken de yok gosterdiler. Htta bu gebeligimi oncomed ile ogrendm
Yaa öyle mi cok sevindim sizin adınıza Allah analı babali büyütsün yavrunuzu :) ya benim iliskimin uzerinden de 1.5-2 ay geçti snrm zaten çıksaydı çıkardı yarın tekrar normal bi gebelik testi alacağım o da negatif ise başka zamana artık zaten gebelik istemiyordum da hani olabilme sansi var midie diye yaptım bir kac tane negatif hepsi

Gebelik yerine ovulasyon testi al bence

Bu zamana kdr denedigim hep normal gebelikti sadece 2 tane encomed hızlı testi vardı ayy bilemedim ne yapmalıyım ki bilgimde yok bu konu hakkında

Karnım fln şiş ama kist fln diye de düşünüyorum adet oluyorum iliskiden 1 gun sonrada oldum fakat eskiden daha dolu ama artık oyle değil son 2 aydır da reglilerime bir kac gun once gelmeye başladı
Ama adet oluyomuşsun kuzum yerleşme kanaması desem o sadece 1 kere oluyo ve miktarı çok az oluyo yani yinede aklında şüphe kalmasın kesin sonuç kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…