- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Bence marka pek önemli değil olsa da olmasa da hemen çıkıyor zaten en ucuzunu alsanda pahalısını alsanda bi fark yok canımMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve size soru sormak istiyorum.
Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz? Testlerden bir kac tane yaptım hepsi negatif çıktı sormak istedim.
Tşk ederim:) zaten aylar geçti yok snrm gebelik yarında yaparim eger onda da yok ise yoktur degil mi gebelik 1.5- 2 ay oldu iliski geçeliBence marka pek önemli değil olsa da olmasa da hemen çıkıyor zaten en ucuzunu alsanda pahalısını alsanda bi fark yok canım
Yaa öyle mi cok sevindim sizin adınıza Allah analı babali büyütsün yavrunuzu :) ya benim iliskimin uzerinden de 1.5-2 ay geçti snrm zaten çıksaydı çıkardı yarın tekrar normal bi gebelik testi alacağım o da negatif ise başka zamana artık zaten gebelik istemiyordum da hani olabilme sansi var midie diye yaptım bir kac tane negatif hepsiKuzum ben certain , oncomed, al bi. Bunlari kullandm. Varken var yokkken de yok gosterdiler. Htta bu gebeligimi oncomed ile ogrendm
Teşekkür ederimBen en ucuzunuda yaptım erken gebelik testinide yaptım eğer varsa gebelik 5 liralık olanda gösteriyor 50 liralık olanda
Gebelik yerine ovulasyon testi al benceYaa öyle mi cok sevindim sizin adınıza Allah analı babali büyütsün yavrunuzu :) ya benim iliskimin uzerinden de 1.5-2 ay geçti snrm zaten çıksaydı çıkardı yarın tekrar normal bi gebelik testi alacağım o da negatif ise başka zamana artık zaten gebelik istemiyordum da hani olabilme sansi var midie diye yaptım bir kac tane negatif hepsi
Baya geçmiş zaman eğer varsa çıkar zaten belirti varmıTşk ederim:) zaten aylar geçti yok snrm gebelik yarında yaparim eger onda da yok ise yoktur degil mi gebelik 1.5- 2 ay oldu iliski geçeli
Ve şuanda adetin 5. Günündeyim yarın da randevu almıştım adet duzensizligi icin yarin gitmeden once yapmak istiyodum uygun olurmu?Gebelik yerine ovulasyon testi al bence
Karnım fln şiş ama kist fln diye de düşünüyorum adet oluyorum iliskiden 1 gun sonrada oldum fakat eskiden daha dolu ama artık oyle değil son 2 aydır da reglilerime bir kac gun once gelmeye başladıBaya geçmiş zaman eğer varsa çıkar zaten belirti varmı
Ama adet oluyomuşsun kuzum yerleşme kanaması desem o sadece 1 kere oluyo ve miktarı çok az oluyo yani yinede aklında şüphe kalmasın kesin sonuç kan testiKarnım fln şiş ama kist fln diye de düşünüyorum adet oluyorum iliskiden 1 gun sonrada oldum fakat eskiden daha dolu ama artık oyle değil son 2 aydır da reglilerime bir kac gun once gelmeye başladı
Aynen bi gitmeden önce yapmak istiyorum normal mi alayim yoksa ovulasyon testi mi sizceAma adet oluyomuşsun kuzum yerleşme kanaması desem o sadece 1 kere oluyo ve miktarı çok az oluyo yani yinede aklında şüphe kalmasın kesin sonuç kan testi
Kuzum 5 tl 'lik normal gebelik testi al zaten varsa çıkar çünkü ilişkinin üstünden baya geçmiş sonra kan testi verirsinAynen bi gitmeden önce yapmak istiyorum normal mi alayim yoksa ovulasyon testi mi sizce
aynen öyle yapayım en iyisi teşekkür ederim yardımınız için :) iyi akşamlar dilerimKuzum 5 tl 'lik normal gebelik testi al zaten varsa çıkar çünkü ilişkinin üstünden baya geçmiş sonra kan testi verirsin
Aslında testte çıkmıyo ise kan testinede gerek kalmaz diye düşünüyorum dogru mudur acaba bu düşünceKuzum 5 tl 'lik normal gebelik testi al zaten varsa çıkar çünkü ilişkinin üstünden baya geçmiş sonra kan testi verirsin
Ve reglimin yarın 6. Günü testte bi sıkıntı çıkarır mı ? 7 gün sürüyor normal reglimKuzum 5 tl 'lik normal gebelik testi al zaten varsa çıkar çünkü ilişkinin üstünden baya geçmiş sonra kan testi verirsin
Aynen canım gerek kalmaz ben aklında şüphe kalmasın diye söylemiştimAslında testte çıkmıyo ise kan testinede gerek kalmaz diye düşünüyorum dogru mudur acaba bu düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?