Gebelik Tutma Olasılığı

Mssd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
125
24
13
49
Merhaba 2. Ayımız doldu malesef yine regli oldum. Gebeligin tutmasi olasılığı her geçen ay artiyor da mi gebelik oluşuyor. Ilk aydan gebe kalan var mi? Gecen her 2 aydada gun asiri ve yumurtalama donemi dikkate alınmasına rağmen tutmadi. Kontrollerimjzde temiz. Doktor daha yenisiniz zaten dedi

Merhaba 2. Ayımız doldu malesef yine regli oldum. Gebeligin tutmasi olasılığı her geçen ay artiyor da mi gebelik oluşuyor. Ilk aydan gebe kalan var mi? Gecen her 2 aydada gun asiri ve yumurtalama donemi dikkate alınmasına rağmen tutmadi. Kontrollerimjzde temiz. Doktor daha yenisiniz zaten dedi
Bencede yeni siz böyle stres yaptıkça olmaz biraz rahat olun ve akışına bırakın bence

2 ay endiselenmek için çok erken. Kafanızdan atın,çocuk yapalım amaciyla ilişkiye girmeyin. Herşeyin bir zamanı var bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ilk aydanda tutan var 1 yil sonrada tutan var. Sen elinden geleni yapmaya devam et allah nasip edecektir. Buarada belinin altina yastık koymayi untma🤭

2.ay endiselenmek için çok erken değil mi 🤷Biraz rahat olun gerçekten . Ben 3.ayimda hamile kalmıştım ama düşük yaşamıştım . Ondan sonrasında çok sıkıntılı süreçler yaşadım . Hayırlısıni dileyin herşeyden önce .

2 ay endiselenmek için çok erken. Kafanızdan atın,çocuk yapalım amaciyla ilişkiye girmeyin. Herşeyin bir zamanı var bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Vallahi gun asiri olunca çocuk yapalim amaciyla oluyor. Fazlasi bana zevk vermiyor ki. Rahat sekilde oluyor ama son 1 hafta evet geriliyorum her seyi belirti sanıyorum. Ilk aya gore 2. Ay daha stressizdjm. 3. Ayda daha stressiz olurum inşallah

2.ay endiselenmek için çok erken değil mi 🤷Biraz rahat olun gerçekten . Ben 3.ayimda hamile kalmıştım ama düşük yaşamıştım . Ondan sonrasında çok sıkıntılı süreçler yaşadım . Hayırlısıni dileyin herşeyden önce .
Üzüldüm. Tabi ki de hayırlısı ise hayırlı şekilde dogru zamanda diye dua ediyorum ama insanin aklina sorular geliyor. Bir de tez canlıyım

Back
X