Hemen ciktysa vardir bnimde 3 gun kala yaptgmda ayni böyleydi.Normalde bakinca daha net ama bilmiyorum tesekkurler , bazen silik cikip adet olanlar da oluyor sanirim
Cok teşekkür ederim olursa ilk cunku biraz tuhaf oldumHemen ciktysa vardir bnimde 3 gun kala yaptgmda ayni böyleydi.
Bende silik çizgiyle öğrendim, sonra hemen kan testi vermiştim hayırlısı olsun inşallahDun yada bugun olmam gerekiyordu ama icime bu ay bi suphe düştü testi yeni yaptim
Sağolun teşekkür ederim en kisa zamanda kan testine gidicem insallahBende silik çizgiyle öğrendim, sonra hemen kan testi vermiştim hayırlısı olsun inşallah
Benim 9 gün önceden silik çıkmaya başladı hamile olduğumu öğrendimNormalde bakinca daha net ama bilmiyorum tesekkurler , bazen silik cikip adet olanlar da oluyor sanirim
Yani suan tam bilmiyorum adet bekliyordum acikcasi bende saskinim tam idrak edemedim kan vermeden de gun daha cok gecmeden de emin olmak istemiyorum ama 2 haftadır sadece icimde bi his vardi adetim yaklasrken cok gaz oluyor bacak ağrısı bi de kasikda ssag da batma filan oluyor teste de tam guvenemiyorum yinedeBelirtileriniz var mıydı acaba bende bu ay bekliyorum 4 gün kala bugün yaptım test negatif çıktı ama farklı hissediyorum
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda kan testiyle netlestirince güzel haberlerinizi bize de verinYani suan tam bilmiyorum adet bekliyordum acikcasi bende saskinim tam idrak edemedim kan vermeden de gun daha cok gecmeden de emin olmak istemiyorum ama 2 haftadır sadece icimde bi his vardi adetim yaklasrken cok gaz oluyor bacak ağrısı bi de kasikda ssag da batma filan oluyor teste de tam guvenemiyorum yinede
Teşekkür ederim insaAllahAnladım hayırlısı olsun hakkınızda kan testiyle netlestirince güzel haberlerinizi bize de verin
Belirtileriniz nelerdi bende suan bekliyorum ama daha günüme 8 gün varNormalde bakinca daha net ama bilmiyorum tesekkurler , bazen silik cikip adet olanlar da oluyor sanirim
Yani suan tam bilmiyorum adet bekliyordum acikcasi bende saskinim tam idrak edemedim kan vermeden de gun daha cok gecmeden de emin olmak istemiyorum ama 2 haftadır sadece icimde bi his vardi adetim yaklasrken cok gaz oluyor bacak ağrısı bi de kasikda ssag da batma filan oluyor teste de tam guvenemiyorum yinedeBelirtileriniz nelerdi bende suan bekliyorum ama daha günüme 8 gün var
Anladım hayırlısı ile haberleriniz alırız inşallah bende beklicem daha ara ara kasık ağrım bacak ağrım oluyor ili gündür göğüs hassasiyetim de başladı ama reglmi mi yaklaştı bilemiyorumYani suan tam bilmiyorum adet bekliyordum acikcasi bende saskinim tam idrak edemedim kan vermeden de gun daha cok gecmeden de emin olmak istemiyorum ama 2 haftadır sadece icimde bi his vardi adetim yaklasrken cok gaz oluyor bacak ağrısı bi de kasikda ssag da batma filan oluyor teste de tam guvenemiyorum yinede
Yani ayaklarim usuyor istahim biraz kacik sadece kuru tuzlu seyler yemek istiyorum bi kac kilo verdim bi de nefesimde daralma oluyor kasikda batmalarim var hala cogu sey adet zamanida oluyor ama bilmiyorum yinede bakalim kan testiyle doktorda tam belli olur insallah hayırlısıylaAnladım hayırlısı ile haberleriniz alırız inşallah bende beklicem daha ara ara kasık ağrım bacak ağrım oluyor ili gündür göğüs hassasiyetim de başladı ama reglmi mi yaklaştı bilemiyorum
AminYani ayaklarim usuyor istahim biraz kacik sadece kuru tuzlu seyler yemek istiyorum bi kac kilo verdim bi de nefesimde daralma oluyor kasikda batmalarim var hala cogu sey adet zamanida oluyor ama bilmiyorum yinede bakalim kan testiyle doktorda tam belli olur insallah hayırlısıyla
Gercekten cok karisik bir durum bende kac gundur adetim başlayacak onun belirtileri diye dusunuyordum ama bi yandan da icimde degisik bir his vardiAnladım hayırlısı ile haberleriniz alırız inşallah bende beklicem daha ara ara kasık ağrım bacak ağrım oluyor ili gündür göğüs hassasiyetim de başladı ama reglmi mi yaklaştı bilemiyorum
Bi kaç aydır umutlandım bu defa hissettim belirtiler eşime bile söylemedim üzülmesin diye insan ister istemez üzülüyor hayırlısı ile gğzel haberleri alırız inşallahGercekten cok karisik bir durum bende kac gundur adetim başlayacak onun belirtileri diye dusunuyordum ama bi yandan da icimde degisik bir his vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?