Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok gün varmış ama hepsindede gölge var gibi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım sağlık ocağında mı vereceksinKızlar kan verilecek öğleden sonra son test bu sabah ilk idrar toplu olan testler adete 8 9 gün kala olanlar Eki Görüntüle 3598518
Doktorum özel hastanede orda vereceğimDaha çok gün varmış ama hepsindede gölge var gibi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım sağlık ocağında mı vereceksin
Çok güzel hızlı çıkar o zaman sonuçlarızDoktorum özel hastanede orda vereceğim
Aynen felaket kaşık ağrım var ve gaz sorunu sık idrara çıkmaÇok güzel hızlı çıkar o zaman sonuçlarız
Tüm belurtiler var dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlarla gelinAynen felaket kaşık ağrım var ve gaz sorunu sık idrara çıkma
Rahimde kalınlaşma varmış baya kan verdim 2 saatte sonuç çıkacakTüm belurtiler var dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlarla gelin
Hadi bakalım bebiş yeri oluşmuşRahimde kalınlaşma varmış baya kan verdim 2 saatte sonuç çıkacak
Aynen inşallahHadi bakalım bebiş yeri oluşmuş![]()
Çıktı mıAynen inşallah
Sen saat 3 de dedilerÇıktı mı
Erken yumurtlama olmadıysa regle 8-9 gün kala testte çıkması imkansız. Ben pozitif çizgisi göremedim maalesefKızlar kan verilecek öğleden sonra son test bu sabah ilk idrar toplu olan testler adete 8 9 gün kala olanlar Eki Görüntüle 3598518
Rahim kalınlaşması varmışErken yumurtlama olmadıysa regle 8-9 gün kala testte çıkması imkansız. Ben pozitif çizgisi göremedim maalesefeğer kan sonucun negatif çıkarsa onun için bile daha erken umutsuzluğa kapılma o yüzden
İnşallah hamileliktendirRahim kalınlaşması varmış
Daha kana geçmemiş 1 haftaya belli olur muşİnşallah hamileliktendir![]()
Evet canım dediğim gibi daha çok erken. Benim regle 4 gün kala negatifti kandaDaha kana geçmemiş 1 haftaya belli olur muş
Aynen beklerimEvet canım dediğim gibi daha çok erken. Benim regle 4 gün kala negatifti kanda
Canım kaçıncı gün test yaptırdın sen yumurtlamadan kaç gün geçti yani önemli olan oDaha kana geçmemiş 1 haftaya belli olur muş