2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayinArkadaşlar merhaba,
Adetime 8 gün kala beta hcg <2.3* çıktı . Referans aralığı yazmıyor.
Kasık ağrısı , mide bulantısı, akıntı, baş dönmesi gibi belirtlerde yaşıyorum ama sizce değer yükselir mi ?
İnşallah değişir teşekkür ederim2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayin
5.0 ve üzeri gebelik sayılıyor erken test vermişsiniz belirtilere gelince pms yani adet öncesi belirtileri olabilirArkadaşlar merhaba,
Adetime 8 gün kala beta hcg <2.3* çıktı . Referans aralığı yazmıyor.
Kasık ağrısı , mide bulantısı, akıntı, baş dönmesi gibi belirtlerde yaşıyorum ama sizce değer yükselir mi ?
Hayırlısı olsun inşallah5.0 ve üzeri gebelik sayılıyor erken test vermişsiniz belirtilere gelince pms yani adet öncesi belirtileri olabilir
Ya benim de adetime sekiz gun var. Ama cok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba?2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayin
Ne kadar var adetinize.İnşallah değişir teşekkür ederim
Aslında kasık ağrısı için idrar tahlili verecektim gebelik düşünüyorum deyince kanda da bakalım o zaman dedi .
Aslında bu yumurtlamaya alakalı bı durum 7 8 gün önceden gebelik testiyle öğrenen arkadaslarimizda vardı burda. Yumurtlama tarihinizi biliyo musunuzYa benim de adetime sekiz gun var. Ama cok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba?
20’si veya 22’sinde olduNe kadar var adetinize.
Aslında bu yumurtlamaya alakalı bı durum 7 8 gün önceden gebelik testiyle öğrenen arkadaslarimizda vardı burda. Yumurtlama tarihinizi biliyo musunuz
8 gün kaldı adeteNe kadar var adetinize.
Aslında bu yumurtlamaya alakalı bı durum 7 8 gün önceden gebelik testiyle öğrenen arkadaslarimizda vardı burda. Yumurtlama tarihinizi biliyo musunuz
Yumurtlama üzerinden en az 11 12 gün geçince gebelik testinde ancak öyle cikiyo yani en azından bende öyle oluyodu20’si veya 22’sinde oldu
Benim bugün yumurtlama üzerinden 11.günümdü dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken yapmışsın dedi çoğu kişi. Yani çıkacağını sanmıyorum çok erken şuan gebelik oluşacak daha olacaksa eğerYa benim de adetime sekiz gun var. Ama cok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba?
Merhaba bende yeni üye oldum adete 1 gün kala kan verdim 0,19 çıktı acaba daha yükselmez mi böyle olup yükselen var mı2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayin
Geç döllenme olduysa yükselebilir regl gecikirse tekrar yaptırMerhaba bende yeni üye oldum adete 1 gün kala kan verdim 0,19 çıktı acaba daha yükselmez mi böyle olup yükselen var mı
Adet olmazsam pazartesi tekrar gidicem o zamanGeç döllenme olduysa yükselebilir regl gecikirse tekrar yaptır
Yükselebilir siz adetinizi bekleyin geç döllenme vs durumları da olabilirMerhaba bende yeni üye oldum adete 1 gün kala kan verdim 0,19 çıktı acaba daha yükselmez mi böyle olup yükselen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?