Gebelik var mı ? (Beta ve belirtilerim)

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.515
940
73
33
Arkadaşlar merhaba,
Adetime 8 gün kala beta hcg <2.3* çıktı . Referans aralığı yazmıyor.
Kasık ağrısı , mide bulantısı, akıntı, baş dönmesi gibi belirtlerde yaşıyorum ama sizce değer yükselir mi ?

2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayin

2 günde 2 kat artış gosteriyo o yüzden 2 günde bile fark olur değişebilir yani. Biraz erken kan vermişsiniz adetiniz geçerse bence tekrarlayin
İnşallah değişir teşekkür ederim
Aslında kasık ağrısı için idrar tahlili verecektim gebelik düşünüyorum deyince kanda da bakalım o zaman dedi .

5.0 ve üzeri gebelik sayılıyor erken test vermişsiniz belirtilere gelince pms yani adet öncesi belirtileri olabilir

2.3 değil. 2.3 ten ufak çıkmış sanırım sonuç.

Ya benim de adetime sekiz gun var. Ama cok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba?

kanda çıkmadıysa erken gebelikte çıkmaz diye düşünüyorum. Biraz daha sabredip tekrar kan verin bence :)

İnşallah değişir teşekkür ederim
Aslında kasık ağrısı için idrar tahlili verecektim gebelik düşünüyorum deyince kanda da bakalım o zaman dedi .
Ne kadar var adetinize.
Ya benim de adetime sekiz gun var. Ama cok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba?
Aslında bu yumurtlamaya alakalı bı durum 7 8 gün önceden gebelik testiyle öğrenen arkadaslarimizda vardı burda. Yumurtlama tarihinizi biliyo musunuz

Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon pozitif cikmisti.

Benim bugün yumurtlama üzerinden 11.günümdü dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken yapmışsın dedi çoğu kişi. Yani çıkacağını sanmıyorum çok erken şuan gebelik oluşacak daha olacaksa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…