- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi bebekbeklemece
-
Canım inşallah vardır biliyorsun gebelik testleri bizi üzebiliyor biraz sabret adet günü tekrar kaset test yapar mısın daha koyu çizgiler görelimBenim gördüğümu sizde görüyor musunuz 5 aydır deniyoruz olmuyor bu sabah erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı regl 5 gün var ne dersiniz
Merhaba herhngi bir belirtinz varmı benim regl 11 gün var ama belirtim yokBenim gördüğümu sizde görüyor musunuz 5 aydır deniyoruz olmuyor bu sabah erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı regl 5 gün var ne dersiniz
İnşaAllah vardır ama tek test ile kalmayın lütfenBenim gördüğümu sizde görüyor musunuz 5 aydır deniyoruz olmuyor bu sabah erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı regl 5 gün var ne dersiniz
5 dk içinde kuruma çizgisi olamaz :)Ben kuruma çizgisine benzettim
hiçbir belirtim yok sadece belim agrıyor oda zaten regl dönemi sabit agrıyordu . bu ay çörek otu yağı kapsülü kullandım belki onunda etkisi oldu eger deniyorsanz bakın derimMerhaba herhngi bir belirtinz varmı benim regl 11 gün var ama belirtim yok
normal kaset test aldmonda da çıktı ama daha silik var galibaaİnşaAllah vardır ama tek test ile kalmayın lütfen
Çok yanıltıyor idrar testleri
kaset testlerden de aldım çok silik çıktı çokk teşekkür ederimBen gebe olduğunuzu düşünüyorum hayırlı olsun
Ben de gebe olduğunuzu düşünüyorum, ben de çok silik şekilde öğrendim. Sağlıkla büyüsün miniklerimizkaset testlerden de aldım çok silik çıktı çokk teşekkür ederim
Aynen canım bak dün bu testleri yaptım hamile olduğumu sandım ama değilmişim.İnşaAllah vardır ama tek test ile kalmayın lütfen
Çok yanıltıyor idrar testleri
Markası artımed ise zaten direk çöpe atınAynen canım bak dün bu testleri yaptım hamile olduğumu sandım ama değilmişim.
Evet canım bütün eczanelerde o marka var.Markası artımed ise zaten direk çöpe atın
Allah o markayı bildiği gibi yapsın
Ben Trendyoldan aldım başka markaEvet canım bütün eczanelerde o marka var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?