- 20 Mayıs 2021
- 25
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi tekurinkuchi
-
Yaaaa çok teşekkür ederimHayırlı olsun baya belli regl zamanin geçsin kan ver tatlim
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir. İlk kez denemeye başladık 5 yıldır korunuyorduk çocuk istemiyorduk, artık istemeye başladık. Ben annemle babamı küçük yaşta kaybettiğim için biraz duygusalım bu konularda. Test de ilk kez yaptım. Baya heyecanlıydım. Allah herkesi sevindirsin.Hayırlı olsun teste göre gebelik var. Kesin sonuç için kan vermelisin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah :) Çok sağolun. Adetime 3 4 gün var ne zaman kan testi yaptırmalıyım?Gebelik var , kan testi ile teyit etmelisiniz.
Gözünüz aydın olsun. =)
İnşallah :) Çok sağolun. Adetime 3 4 gün var ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Tamamdır inşallah sonucumu da yazarım yine buraya:)Adet gününüz 1 gün geçsin sonra verirseniz daha garanti olur..
Bugun dayanamadim gittim kan verdim hcg degeri 66 cikti.Adet gününüz 1 gün geçsin sonra verirseniz daha garanti olur..
Erken gebelik testi mi buBir başka fotoğrafı aynı testin. Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak. Tecrübeli arkadaşların yorumuna çok ihtiyacım var.
Belki yerleşme akıntısıdır korkmayın , yine de doktora danışın .Hanimlar tekrar merhaba. 20 Mayista adetime 4- 5 gun varken hcg 66 cikmisti yazmistim buraya. Bu deger ciktiktan 2 gun sonra yani bugun aksam uzerine dogru sadece peceteye silince beyaz akintiyla karisik acik pembemsi leke geldi 2 kez. Korkmali miyim? Yarin degerimin yukselip yukselmedigine baktiracam ama tedirgin oldum.
Yerleşme kanamasıdir ama doktora başvurun mutlaka ilaç iğne vs yaziyolar o durumda iki günde birde kan testi yenilenecek 2 bin civarı olunca ancak kese görülüyor boş yere kadın doğuma gitmeyin leke için acilde ilaç vereceklerdir. Ani hareketlerden kaçının ilişki de bu durumda önerilmiyor .Hanimlar tekrar merhaba. 20 Mayista adetime 4- 5 gun varken hcg 66 cikmisti yazmistim buraya. Bu deger ciktiktan 2 gun sonra yani bugun aksam uzerine dogru sadece peceteye silince beyaz akintiyla karisik acik pembemsi leke geldi 2 kez. Korkmali miyim? Yarin degerimin yukselip yukselmedigine baktiracam ama tedirgin oldum.
Evet erken gebelik testiydi ama kaset testte de cikti ayni gunun aksami.Erken gebelik testi mi bu
Tesekkurler oyleydi galiba. Bugun yani ilk kan testinden 3 gun sonraki kan testi sonucum 460 cikti.Belki yerleşme akıntısıdır korkmayın , yine de doktora danışın .
Tamamdir ben de degerimi takip ediyorum. O civar olunca giderim kadin doguma. Simdilik beklemedeyim ama degerim yukseliyor cok sukur.Yerleşme kanamasıdir ama doktora başvurun mutlaka ilaç iğne vs yaziyolar o durumda iki günde birde kan testi yenilenecek 2 bin civarı olunca ancak kese görülüyor boş yere kadın doğuma gitmeyin leke için acilde ilaç vereceklerdir. Ani hareketlerden kaçının ilişki de bu durumda önerilmiyor .
O testin fotoğrafı duruyor mu acaba hangi markaydıEvet erken gebelik testiydi ama kaset testte de cikti ayni gunun aksami.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTamamdir ben de degerimi takip ediyorum. O civar olunca giderim kadin doguma. Simdilik beklemedeyim ama degerim yukseliyor cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?