Gebelik var mı? Lütfen ilk testim yardım

tekurinkuchi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
25
10
3
35
Merhaba arkadaşlar. Kulübe yeni üyeyim. Adetime 4 gün kala biraz önce prodictor erken gebelik testi yaptim ilk kez. Fotoğrafı paylaşıyorum ekte. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hepimize sağlıklı gebelikler olsun inşallah.Eki Görüntüle 2852754

Bir başka fotoğrafı aynı testin. Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak. Tecrübeli arkadaşların yorumuna çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• 20210520_101936.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlı olsun teste göre gebelik var. Kesin sonuç için kan vermelisin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun teste göre gebelik var. Kesin sonuç için kan vermelisin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir. İlk kez denemeye başladık 5 yıldır korunuyorduk çocuk istemiyorduk, artık istemeye başladık. Ben annemle babamı küçük yaşta kaybettiğim için biraz duygusalım bu konularda. Test de ilk kez yaptım. Baya heyecanlıydım. Allah herkesi sevindirsin.

Gebelik var , kan testi ile teyit etmelisiniz.
Gözünüz aydın olsun. =)

Hanimlar tekrar merhaba. 20 Mayista adetime 4- 5 gun varken hcg 66 cikmisti yazmistim buraya. Bu deger ciktiktan 2 gun sonra yani bugun aksam uzerine dogru sadece peceteye silince beyaz akintiyla karisik acik pembemsi leke geldi 2 kez. Korkmali miyim? Yarin degerimin yukselip yukselmedigine baktiracam ama tedirgin oldum.

Belki yerleşme akıntısıdır korkmayın , yine de doktora danışın .

Yerleşme kanamasıdir ama doktora başvurun mutlaka ilaç iğne vs yaziyolar o durumda iki günde birde kan testi yenilenecek 2 bin civarı olunca ancak kese görülüyor boş yere kadın doğuma gitmeyin leke için acilde ilaç vereceklerdir. Ani hareketlerden kaçının ilişki de bu durumda önerilmiyor .

Tamamdir ben de degerimi takip ediyorum. O civar olunca giderim kadin doguma. Simdilik beklemedeyim ama degerim yukseliyor cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…