Şu testte HCG 162 çıktıHayırlı olsun, ben de böyle öğrendim :)
Hayırlı olsun canım kan verKızlar merhaba 1 hafta 10 gün boyunca ovulasyon testim hep pozitif çıkıyordu dün artık gidip bi gebelik testi aldım buda dün akşam yaptığım gebelik testi bi bakar mısınız var mı acaba??
Test biraz kurumuş gibi ama ilk 10-15 dk içinde de böyle çizgi vardıysa pozitiftir. Hayırlı olsun.Kızlar merhaba 1 hafta 10 gün boyunca ovulasyon testim hep pozitif çıkıyordu dün artık gidip bi gebelik testi aldım buda dün akşam yaptığım gebelik testi bi bakar mısınız var mı acaba??
Yarın gidip vercem canım. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah❤Hayırlı olsun canım kan ver
Canım kan verdin miYarın gidip vercem canım. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah❤
Bu sabah sağlık ocağında verdim canım ama daha sonuçlar e nabıza düşmemiş. Öğrendiğim zaman haber veririmCanım kan verdin mi
Yumurtlama döneminde olunca pozitif oluyor yani pozitifi gördükten sonra 24 /36 saat içinde yaşanan birliktelik sonucu gebe kalma olasılığı yüksek oluyor.Ovulasyon testi pozitif demek ne anlama geliyor
Canim testlerimi yorumlar misin regl gunum olmadim bugunŞu testte HCG 162 çıktı
Nerede testinizCanim testlerimi yorumlar misin regl gunum olmadim bugun
Nerede testiniz
Dosya ekle kısmından oluyorBen neden foto yukleyemiyorum
Nerede testiniz
Canım kan verdim hamileyim Rabbime bin şükür. 14 ay sonra mucizesini nasip etti ❤Dosya ekle kısmından oluyor
Masaallah hayırlı olsun cnmCanım kan verdim hamileyim Rabbime bin şükür. 14 ay sonra mucizesini nasip etti ❤
Sagolun canlarım benim herkes sorularıma cevap verdi yardımcı oldu kadinlar kulubu sırdaşımızMasaallah hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?