- 19 Kasım 2024
- 309
- 283
- 18
- 36
- Konu Sahibi goodheartedgirl
Bu arada regle kaç gün var canım senin?Belki gözükmüyor olabilir ama ben net şekilde gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada regle kaç gün var canım senin?Belki gözükmüyor olabilir ama ben net şekilde gördüm
Sizin markası ne acaba testinAy bende bugün yaptım böyle gözüküyor kan vericem inşallah vardır
Senin var gibi büyük ihtimalle canım, 7. Güne kadar nasıl dayandın sen? Ben olsam çoktan kan vermiştim, hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende gecikmenin 7.gunu bende şimdi yaptım sizce var mı 1 ay önce düşük yaşadım üstüne tutmuş olabilir mi ?
Ben days doktor ile öğrendim hamileliğimiDays doctor, eczanede başka marka yoktu yoksa daha kaliteli bir şey alıcaktım.
Öyle mi? Ne güzel darısı başıma inş..Ben days doktor ile öğrendim hamileliğimi
Kan testi verdim 0.2 adete 9 gün var mide bulantım da varCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gönülden dilerim inşallah vardır ve müjdeni alırsın, kan testi verirsen haber ver mutlaka, buraya yaz lütfen.
Senin de benim gibi silik, çok merak ettim şimdi.
İnşallah ikimiz de iyi haberler alırız.![]()
Days doctor yalancı pozitif çok veriyormuş yine bir umut kan testi verdim negatifSizin markası ne acaba testin
Var benceBende gecikmenin 7.gunu bende şimdi yaptım sizce var mı 1 ay önce düşük yaşadım üstüne tutmuş olabilir mi ?
Ya bende de 2 test vardı 2 gün önce yaptım negatifti bugün yaptım pozitif ama kan verdim yine negatifBen days doktor ile öğrendim hamileliğimi
Canım daha çok erken 9 gün varsa, negatif çıkması normal.Kan testi verdim 0.2 adete 9 gün var mide bulantım da var
Ama kan da negatif acaba yükselir miCanım daha çok erken 9 gün varsa, negatif çıkması normal.
Erken gebelik testleri bile en az 6 gün önce sonuç veriyor, onunla bile emin olamıyoruz.
Bence bekle , dayanamazsan erken gebelik testi yaparsın reglden 5-6 gün önce.
Yani testte pozitif çıkması kafamı karıştırdı, testler de yanıltabiliyor tâbi.Ama kan da negatif acaba yükselir mi
Teşekkür ederim yani daha 9 gün var 0.2 çıktı belki yükselebilir diye umut ediyorumYani testte pozitif çıkması kafamı karıştırdı, testler de yanıltabiliyor tâbi.
Eğer testte bir yanlışlık varsa ve gebelik durumu varsa dediğim gibi belli olması için çok erken .
En azinda bir 4-5 gün bekleyip öyle kan ver bence, inşallah vardır.
Şu an ne söylesem yanlış olabilir.
İnşallah öyle olur canım, kendim için ne diliyorsam , tüm gebelik bekleyenler için aynısını diliyorum.Teşekkür ederim yani daha 9 gün var 0.2 çıktı belki yükselebilir diye umut ediyorum
İnşallah çok teşekkür ederim o güzel duaların için Allâh sana da nasip etsin ☺İnşallah öyle olur canım, kendim için ne diliyorsam , tüm gebelik bekleyenler için aynısını diliyorum.
Olumlu bir sonuç alırsan lütfen yaz buraya, hatta alıntıla yazarken, çünkü bazen bildirim gelmiyor.
İnşallah gönlüne göre olur .![]()
Senin var gibi büyük ihtimalle canım, 7. Güne kadar nasıl dayandın sen? Ben olsam çoktan kan vermiştim, hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah.
Anlıyorum seni, çok geçmiş olsun.Düşük yaşadım 1 ay önce korktum o yüzden bekledik açıkçası
İnşallah canım benim bakalım cuma gününe kadar bekleyip cuma günü kan vermeyi planliyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirimAnlıyorum seni, çok geçmiş olsun.
ben de Mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim, düşükten sonra 5. Ayımdayım. İnşallah senin de benim de bebişlerimiz vardır.