gebelik var mı sizce

ilaytugra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
173
57
98
36
merhaba hanımlar bugün test yaptım silik bişi çıktı ama daha 1 hafta önce adetim bitti. sizce var mı.

Eklentiler

• Screenshot_20221120_213135_com.whatsapp.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 27
Neyden şüphelenip bugün yaptınız ? Ayrıca adetiniz nasıldı her zaman ki gbimiydi
adetim 5 gün gecikmişti öle oldum. normalde çok düzenlidir adetim. 3 gündür aşırı derecede akıntım oluyordu 2 gündür de kasıklarımda çok ağrı var şüphelendim daha 1 hafta geçti ama yine de Bi yapim dedim yaptım silik çıktı. yarın da kan vercem.

Yani şöyle soylim ben her zaman ki zamanımda adet oldum fakat her zaman ki gibi değildi sonra bir kaç gün kahverengi lekelenme şeklinde devam etti bende ilk defa başıma gelince test yaptim böyle çıktı tabi kasık ağrısı bende de vardı direk doktora gittim beta HCG pozitif ti hamilesin dedi doktor fakat çok düşüktü sonra takip ettiler maalesef düşükle sonuçlandı. Ama böyle adet olupta hamile olanlarda var çevremde sizi üzmek için söylemiyorum bir an önce kan vermeye bakın derim

üzüldüm sizin için Allah yardımcınız olsun. teşekkür ederim yarın gitcem hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…