- 25 Kasım 2025
- 5
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Neslihan42665
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım hayırlı olsunTest sonucu gebelik var mı yok mu
Ama referans degeri <5- diyor o zaman olmaz diyor internetye hemde referans degeri dışında diyor test sonucuVar canım hayırlı olsun![]()
Canım o referans değeri olması gebe değilken olması gereken bir sonuç 5 üzerindeyse sonuç gebesin anlamına gelir sonuçların 1514.0. Çıkmış hamilesin demektirAma referans degeri <5- diyor o zaman olmaz diyor internetye hemde referans degeri dışında diyor test sonucu
HamilesiiinnnnTest sonucu gebelik var mı yok mu
1 gün gecikti ve 3cu olacak korunduğunu halde oldu.Hamilesiiinnnn
Regli kaç gün gecikince yaptırdın
Ne ile korunuyorsunuz ?1 gün gecikti ve 3cu olacak korunduğunu halde oldu.
Ve istemiyorum çok korkuyorum daha 1 yaşında benegim var
Hem esim korunuyor hemde bende spiral varNe ile korunuyorsunuz ?
Hamilesin canım sonuca göre en azından..
Bebeğin de sağlıkla büyüsün inşallah
Spiralle mi oldu bu durumHem esim korunuyor hemde bende spiral var
Ayy maşallah canım , ne diyim valla Rabbim ol deyince de oluyor .Hem esim korunuyor hemde bende spiral var
Sprail mi kaymış pekiHem esim korunuyor hemde bende spiral var
Bilmiyorum ki doktora daha gitmedim çok yeni galiba ama çok korkuyorum hiç istemiyorum Allah günah yazmasın ama çocuklarımı kendi başıma büyütüyorum eşimin yardımı hiç yok ve küçük oğlum var nasıl korunduğm halde oldu anlayamadimSprail mi kaymış peki
Hayırlı uğurlu olsuuunnnTest sonucu gebelik var mı yok mu
Sizde benim gibisiniz bende tek başına büyütüyorum eşimin desteği hiç yok 2 tane biri 3 biri 5 yaş olacak ve sprail ile korunuyorum fakat kaymış olduğundan şüpheleniyorum batma hissi yaratan ağrılarım var belime bacağıma kadar vuruyor test yaptım silik çıktı tedirginim açıkcasıBilmiyorum ki doktora daha gitmedim çok yeni galiba ama çok korkuyorum hiç istemiyorum Allah günah yazmasın ama çocuklarımı kendi başıma büyütüyorum eşimin yardımı hiç yok ve küçük oğlum var nasıl korunduğm halde oldu anlayamadim