• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mi sizce

Neslihan42665

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
5
1
1
26
Test sonucu gebelik var mı yok mu

Eklentiler

• Screenshot_20251125_223513_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20251125_223513_Samsung Notes.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 69
Ama referans degeri <5- diyor o zaman olmaz diyor internetye hemde referans degeri dışında diyor test sonucu
Canım o referans değeri olması gebe değilken olması gereken bir sonuç 5 üzerindeyse sonuç gebesin anlamına gelir sonuçların 1514.0. Çıkmış hamilesin demektir

Sprail mi kaymış peki
Bilmiyorum ki doktora daha gitmedim çok yeni galiba ama çok korkuyorum hiç istemiyorum Allah günah yazmasın ama çocuklarımı kendi başıma büyütüyorum eşimin yardımı hiç yok ve küçük oğlum var nasıl korunduğm halde oldu anlayamadim

Bilmiyorum ki doktora daha gitmedim çok yeni galiba ama çok korkuyorum hiç istemiyorum Allah günah yazmasın ama çocuklarımı kendi başıma büyütüyorum eşimin yardımı hiç yok ve küçük oğlum var nasıl korunduğm halde oldu anlayamadim
Sizde benim gibisiniz bende tek başına büyütüyorum eşimin desteği hiç yok 2 tane biri 3 biri 5 yaş olacak ve sprail ile korunuyorum fakat kaymış olduğundan şüpheleniyorum batma hissi yaratan ağrılarım var belime bacağıma kadar vuruyor test yaptım silik çıktı tedirginim açıkcası

Kardeşiminde senin gibi hamileliği oldu. İlk çocuğu ve ikizler isteyerekti dördüncü sürpriz geldi, düşün ki ikizler bir erkek bir kız ve aynı bir yaş civarındaydı senin oğluşun gibi. Kardeşim doğuma bile istemeye istemeye gitti. Ama Niloşumuz bir doğdu mavi göz sarışın (anne baba kahve gözlü) hem güzelliğiyle sevdiriyo hemde bebek hep seviliyor 😍

Ama bir kadın olarak yorgunluğunu çok iyi anlıyorum böyle desteksiz hemde. İstemiyorsan bu da bir seçenek tabi ki 🌸

Herşeyin hayırlısı diyelim 💕

Back
X