Gebelik var mı sizce

Merhaba arkadaslar duratest gebelik testi yaptım. Sizce ikinci çizgi silik olarak cıkmıs mı. Bana silik pozitif gibi geldi sizde bakar mısınız
evet bana da öyle geldi ama kuruma cizgisi de olabilir. umarım güzel haberlerinizi alırsınız.
benim de hep silikti. pembelik varsa hafif erken pozitif oluyor genelde. ertesi gün sabah ilk idrarla testi tekrarlamanızı öneririm

Düşük yaptım öğrendikten 10 gün sonra..

Rica etsem birde bana bakarmisinz sabah ki testim 38 günlük adet gecikmem vardı ama pcos var bende bu kadar çizgi hiç görmedim ertesi gün tekrar yaptım ve tek çizgi nasıl oluyor bu anlam veremedim s.ocagina kan verdm bugün yarın sonuç öğrencem içim içimi yiyor

Eklentiler

• 1000152466.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000152476.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 17
Var bence silik pozitif gibi

Bende adet görmedim hafif pembe kanamam oldu 23 temmuz beta baktırdım negatifti, 31 inde baktırdım pozitif cıktı -ama gec döllenme fln olabilir diyorlar, inş pozitif olur sizinde
Belirtileriniz var mıydı

sag kasıkta Ağrı olmuştu bende,

Merhaba arkadaşlar kaç kez gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı göğüslerim çok fazla ağrıyor çok hassaslaşmış dün adet gecikmenin 10 günüydü gebelik testi yaptım negatif çıktı bu gün 11 gün gebelik idrar testinde çıkmayan gebelik kanda pozitif çıkar mı her gebelik testinde pozitif çıkacak diye birşey var mı gerçekten çok fazla göğüs hassasiyetim var üstünde yatamıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen bacı

10 gün gecikmiş sonuçta, bence kandan baktirin

Sonuç nedir

`