Evet canım pozitif hamilesinMerhaba arkadaslar duratest gebelik testi yaptım. Sizce ikinci çizgi silik olarak cıkmıs mı. Bana silik pozitif gibi geldi sizde bakar mısınız
Belirtilerin varmıMerhaba arkadaslar duratest gebelik testi yaptım. Sizce ikinci çizgi silik olarak cıkmıs mı. Bana silik pozitif gibi geldi sizde bakar mısınız
Ay cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sankiEvet canım pozitif hamilesin
3 gun once regl gunumdu pembe hafif kanamam oldu sonrasına hiç gelmedi ama 1 hafta once kan vermiştim negatiftiBelirtilerin varmı
Ne alakasi var ikinci çıkmazı yeterli.oluyor zaten silik bide hamileliği işaret ediyorAy cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sa
O zaman yeni tutunmuş o yüzden negatif çıkmıştır gözün aydın hamilesin yarın tekrar kan verirsin haber ver bana3 gun once regl gunumdu pembe hafif kanamam oldu sonrasına hiç gelmedi ama 1 hafta once kan vermiştim negatifti
Aşkım karanlık çıkmış gözükmüyor tekrar atar misinBuda predictor ile yaptıgım testim
Eczacina birçok kadının bu şekilde sağlıklı gebeliği olduğunu söyle birdahakine bekar herhaldeAy cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sanki
Predictor dogru sonuc cikariyor , tebriklerBuda predictor ile yaptıgım testim
Çok teşekkür ederimEczacina birçok kadının bu şekilde sağlıklı gebeliği olduğunu söyle birdahakine bekar herhalde
Ay inşallah cok tesekkur ederimPredictor dogru sonuc cikariyor , tebrikler
Bende cok sasırdım ilk gösterdigim testte silik değil bu dediEczacina birçok kadının bu şekilde sağlıklı gebeliği olduğunu söyle birdahakine bekar herhalde
Bende haşimato hastasıyım ve üç yıldır çocuk istiyorum çok az bişey kahverengi lekelenmem oldu çok az hemen kesildi adetime bir gün var kan verdim negatif pozitife donermi acabaArkadaslar kan verdim beta hcg 212 cıktı. Haşimato hastasıyım tiroid ilacı kullanıyorum en son 4,5 tu tsh değerim ilacımı 75 mg a cıkarmıslardı, sizce hemen kadın doğuma gitmeli miyim