• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mi yokmu

Kemir1895

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Bacikolarim benim testim silik cikti ama kan testim negatif sonra tekrar evde bir kaç gun sonra test yaptim yine silik başına boyle gelen var mi gebeliğini ogrenen ☺️

Bacikolarim benim testim silik cikti ama kan testim negatif sonra tekrar evde bir kaç gun sonra test yaptim yine silik başına boyle gelen var mi gebeliğini ogrenen ☺️
Testlerin foto ve markayı atar misin

Eklentiler

• 1000412985.webp
    1000412985.webp
    6 KB · Görüntüleme: 16
İnşallah canim ya geçen sene aralık ayında düşük oldu o yuzden istiyorum artık 1 oğlum var yanına bir kardesi olsun istiyorum 🥺
Benimde aralıkta düşük oldu. Mayısta da bir kürtaj. Benimde bir oğlum var bende kardeşi olsun diye çok istiyorum

Acaba kimyasal gebelik mi yaşadın ama o zamanda reglin başlardı bu durumda testler yalancı pozitif veriyor malesef 😔 ama bekle bakalım adet olana kadar hep bir umut vardır diyorlar

Back
X