- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerin foto ve markayı atar misinBacikolarim benim testim silik cikti ama kan testim negatif sonra tekrar evde bir kaç gun sonra test yaptim yine silik başına boyle gelen var mi gebeliğini ogrenen![]()
Belki geç döllenmedirBacikolarim benim testim silik cikti ama kan testim negatif sonra tekrar evde bir kaç gun sonra test yaptim yine silik başına boyle gelen var mi gebeliğini ogrenen![]()
Böyle canimTestlerin foto ve markayı atar misin
Bilmiyorum ya kasıklarım cok agriyor goguslerimde filan ignelenme filan var ya agri varBelki geç döllenmedir
İnşallah geç döllenmedir canımBilmiyorum ya kasıklarım cok agriyor goguslerimde filan ignelenme filan var ya agri var
İnşallah canim ya geçen sene aralık ayında düşük oldu o yuzden istiyorum artık 1 oğlum var yanına bir kardesi olsun istiyorumİnşallah geç döllenmedir canım
Benimde aralıkta düşük oldu. Mayısta da bir kürtaj. Benimde bir oğlum var bende kardeşi olsun diye çok istiyorumİnşallah canim ya geçen sene aralık ayında düşük oldu o yuzden istiyorum artık 1 oğlum var yanına bir kardesi olsun istiyorum![]()
İnşallah rabbim gönlümüze gore versin inşallah canimBenimde aralıkta düşük oldu. Mayısta da bir kürtaj. Benimde bir oğlum var bende kardeşi olsun diye çok istiyorum
Testlerin foto ve markayı atar misin
Acaba kimyasal gebelik mi yaşadın ama o zamanda reglin başlardı bu durumda testler yalancı pozitif veriyor malesefBacikolarim benim testim silik cikti ama kan testim negatif sonra tekrar evde bir kaç gun sonra test yaptim yine silik başına boyle gelen var mi gebeliğini ogrenen![]()