- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
Kuzum bir daha ki reglime 2 hafta var daha bu ay az oldum adetimi o yuzden şüphelendim de bakalımBirdahaki reglinen kaç gün var yada gectimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bir daha ki reglime 2 hafta var daha bu ay az oldum adetimi o yuzden şüphelendim de bakalımBirdahaki reglinen kaç gün var yada gectimi
Her O zaman kimyasal olabilir beta düşünce muhtelen regli oldun ama işte yine idrar testlerini açıklamıyor az kalıntı mi acaba testleri oynatiyorKuzum bir daha ki reglime 2 hafta var daha bu ay az oldum adetimi o yuzden şüphelendim de bakalım
Bilmiyorum ya ilk yaptığımda cok silikti simdi bugun yaptigim ona gore daha belirgin hani silikken simdi niye daha belirgin oluyor ki onu anlamadimHer O zaman kimyasal olabilir beta düşünce muhtelen regli oldun ama işte yine idrar testlerini açıklamıyor az kalıntı mi acaba testleri oynatiyor
Sağlıklı gebelikye bu durum olur sadeceBilmiyorum ya ilk yaptığımda cok silikti simdi bugun yaptigim ona gore daha belirgin hani silikken simdi niye daha belirgin oluyor ki onu anlamadim
Bende onu diyorum koyulaştı anlamaddim hani hiç cikmazdi silikten iyice silinirdiSağlıklı gebelikye bu durum olur sadece
Kac cikmisti beta? Belki yeni yerleşirken negatif geldi . 2,3 falansa baktirdigind ayukselmis olabilir simdiBende onu diyorum koyulaştı anlamaddim hani hiç cikmazdi silikten iyice silinirdi
Var gibi duruyor canim kan testi yaptır en netiEki Görüntüle 3808543 Eki Görüntüle 3808544 kızlar merhaba bugün öğlen saatlerinde yaptım bu testi 4 gün geciktim sizce bişey var mı ?
Canim 0.5 çıktı ama yaptigim kac tane test varsa çift cizgi çıkıyor normalde daha belirgin cizgi ama buraya yüklerken düşüyor kalitesiKac cikmisti beta? Belki yeni yerleşirken negatif geldi . 2,3 falansa baktirdigind ayukselmis olabilir simdi
Suan ankaradayim nasip olursa evime İstanbula gittiğimde doktora gideceğim orda tekrar isticem kan tahliliKac cikmisti beta? Belki yeni yerleşirken negatif geldi . 2,3 falansa baktirdigind ayukselmis olabilir simdi
Belki yeni yerleşiyor olabilir kuzum. Eczane bulabilirsen awox ya da predictor al net sonuçCanim 0.5 çıktı ama yaptigim kac tane test varsa çift cizgi çıkıyor normalde daha belirgin cizgi ama buraya yüklerken düşüyor kalitesi
Tamm canım ya soyle diyim kac tane markada kullandım erken gebelik normal gebelik testinde filan hep silik çıktı galiba yeni yerleşiyor olabilir çünkü kasıklarımda agrim var rahmimde ve goguslerimde hafiften varBelki yeni yerleşiyor olabilir kuzum. Eczane bulabilirsen awox ya da predictor al net sonuç
Mesela bu normal kaset dedikleri galiba ondada boyle silik cikiyor bakalim hayırlısıTamm canım ya soyle diyim kac tane markada kullandım erken gebelik normal gebelik testinde filan hep silik çıktı galiba yeni yerleşiyor olabilir çünkü kasıklarımda agrim var rahmimde ve goguslerimde hafiften var
Mesela bu normal kaset dedikleri galiba ondada boyle silik cikiyor bakalim hayırlısı![]()
Diğerleri bunlar canim umarım görünür kalite dusuyor dediğim gibiAaa var gibi canim hadi inşallah
Diğerleri bunlar canim umarım görünür kalite dusuyor dediğim gibi
Gordum canım ben deDiğerleri bunlar canim umarım görünür kalite dusuyor dediğim gibi