Normal gibi görünüyor artış canım canını sıkacak bir durum yok bence..Arkadaşlar merhaba. ben 2. bebeğime hamileyim. son adet tarihim 25.05.2018 . 19.06.2018 de evde yaptığım testte sonuç pozitif. daha sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim sonuç 25.36 sağlık ocağı doktoru hamile demek için daha erken dedi 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalım dedi. Sonuç olarak adet tarihime 1 hafta vardı yapıldığında o yüzden düşüktür dedim.. Dün yani 28.06.2018 de kadın doğuma gittim ultrason ile bakıldı doktor görünürde bir şey yok dedi. Kan tahlili istedi. bügün 28.06.2018 de sonucum 313.19 çıkmış. doktora göstermedim henüz. sizce sağlıklı bir gebelikmi? benim ilk hamileliğimde 2000 küsürlerdeydi değerim. bu kadar yavaş ilerlemesi normal mi?
Canım canını sıkma. Kendi doktoruna tekrar git istersen gerekirse kan testini tekrarla..kızlar dün gittim doktora sonucu gösterdim yani o 313.19 değerinin üzerinden 1 hafta geçti ve doktor onca ısrar etmeme rağmen ultrasonla bakmadı. Hesaplamalarıma göre geçen hafta çarşamba 300 olan değer bu gün 2600 civarında olması gerekiyor ve görünür diye düşünüyorum. ama bakmadı bana normal bir gebelik değil dedi. git yarın gel kan ver dedi bende çok sinirlendim gitmiycem kendi doğum doktoruma gidicem cumartesi özele. bu aradaperikanadi sende durumlar nasıl naptın gittin mi doktora ?????
evet gidicem zaten cumartesi kendi doktoruma ama işte taaa cumartesi çok uzak çok zaman var sanki :)yaaa lütfen başka bir dr git
evet gidicem zaten cumartesi kendi doktoruma ama işte taaa cumartesi çok uzak çok zaman var sanki :)
galiba öyle olmuş gerçekten beim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ve onlardada aynı problemi yaşadım kalp atışı yok demişti birini serum ile düşürdülerdiğeri düşmedi kürtaj ile alacaklardı hemen hastahaneden çıktım istemiyorum diye aynı gün işte doğum yaptığım doktorumla karşılaştık bir baktı ki kalp atışı var gerçekten o günden sonra korkar oldumsakin ol bebegın allahın izniyle sağlıklı ve içinde büyümeye devam ediyor ,
hiç kendını kasma üzme merak ta etme ,
her gebeliğe sağlıksız diye bakmak moda oldu ,
galiba öyle olmuş gerçekten beim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ve onlardada aynı problemi yaşadım kalp atışı yok demişti birini serum ile düşürdülerdiğeri düşmedi kürtaj ile alacaklardı hemen hastahaneden çıktım istemiyorum diye aynı gün işte doğum yaptığım doktorumla karşılaştık bir baktı ki kalp atışı var gerçekten o günden sonra korkar oldum( çok fazla iğne ilaç kullanmıştım bebeğim düşmesin bir şey olmasın diye...
ay çok kötü oldum. Allahtan kurtaj olmamışsın...
benim değerlerim de düşüktü ikiz olmasına rağmen. şimdi 23. haftaya geldim. . haftada bir bebeğimi kaybettim kalbi durdu. ama ilaç falan vermediler kendisi kayboldu.
şimdi tek gebelik devam ediyorum.
Arkadaşlar merhaba. ben 2. bebeğime hamileyim. son adet tarihim 25.05.2018 . 19.06.2018 de evde yaptığım testte sonuç pozitif. daha sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim sonuç 25.36 sağlık ocağı doktoru hamile demek için daha erken dedi 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalım dedi. Sonuç olarak adet tarihime 1 hafta vardı yapıldığında o yüzden düşüktür dedim.. Dün yani 28.06.2018 de kadın doğuma gittim ultrason ile bakıldı doktor görünürde bir şey yok dedi. Kan tahlili istedi. bügün 28.06.2018 de sonucum 313.19 çıkmış. doktora göstermedim henüz. sizce sağlıklı bir gebelikmi? benim ilk hamileliğimde 2000 küsürlerdeydi değerim. bu kadar yavaş ilerlemesi normal mi?
Arkadaşlar merhaba. ben 2. bebeğime hamileyim. son adet tarihim 25.05.2018 . 19.06.2018 de evde yaptığım testte sonuç pozitif. daha sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim sonuç 25.36 sağlık ocağı doktoru hamile demek için daha erken dedi 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalım dedi. Sonuç olarak adet tarihime 1 hafta vardı yapıldığında o yüzden düşüktür dedim.. Dün yani 28.06.2018 de kadın doğuma gittim ultrason ile bakıldı doktor görünürde bir şey yok dedi. Kan tahlili istedi. bügün 28.06.2018 de sonucum 313.19 çıkmış. doktora göstermedim henüz. sizce sağlıklı bir gebelikmi? benim ilk hamileliğimde 2000 küsürlerdeydi değerim. bu kadar yavaş ilerlemesi normal mi?
Zannetmiyorum canim, ama adet olmazsan eğer testi tekrarlayabilirsin..Merhaba
Öncelikle soruna yanıt vermeyi çok istersim ama af buyur yeterli bilgiye sahip değilim yalnız benim bir sorum olacak benım adetime 2 gün kalmıştı kanda test yaptırdım negatif çıktı 0.22 idi şimdi adetimin 2. Günü ama adet olmadım kan testi yapsam çıkar mı sizce yani hamile olma imkanım var mı ??
Zannetmiyorum canim, ama adet olmazsan eğer testi tekrarlayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?