- 13 Nisan 2021
- 112
- 92
- 48
- 32
- Konu Sahibi hellopanda
-
Tek çare beklemek.Ben belirti hissettiğim için yaptım sende hissettiğin bir şeyler var mı?Onceki gebeligimde adete kadar test yaptim cikmadi adetim 1 gun gecti boyle golge gibi cikti devam etti katlanarak artti erken test yapmak daha zormus simdi adet gununden dahada korktum adet olursam diye hayirlisi canim bekleyelim takip edecegiz
Sivilce cikti kirpiklerim karisik arada igne batmasi var baskada yok diger de ayni seyler olmustu cumartesi sag tarafimda siddetli agri olmustu digerinde ayni tarih te agri olmustu allaha bu ne ki demistim yerlesme agrisi demislerdi bakalim bu sefer bu belirtiler gebeligime cikacakTek çare beklemek.Ben belirti hissettiğim için yaptım sende hissettiğin bir şeyler var mı?
Benimde çenemde sivilceler çıktı hafif baş dönmesi gibi oldum ama diğer belirtilerin hepsi adet öncesi belirtileriSivilce cikti kirpiklerim karisik arada igne batmasi var baskada yok diger de ayni seyler olmustu cumartesi sag tarafimda siddetli agri olmustu digerinde ayni tarih te agri olmustu allaha bu ne ki demistim yerlesme agrisi demislerdi bakalim bu sefer bu belirtiler gebeligime cikacak
Benimde biyik bolgemde cikti hos adet onceside cikiyor gebe oldugum donemde cikmisti adetle gebelik belirtileri ayni bakalim inşallah gebeyizdir esim oruc bile tutturmadi bekleyelim ondan sonra tutarsin dedi belkide icine dogduBenimde çenemde sivilceler çıktı hafif baş dönmesi gibi oldum ama diğer belirtilerin hepsi adet öncesi belirtileri
Benimde biyik bolgemde cikti hos adet onceside cikiyor gebe oldugum donemde cikmisti adetle gebelik belirtileri ayni bakalim inşallah gebeyizdir esim oruc bile tutturmadi bekleyelim ondan sonra tutarsin dedi belkide icine dogdu
Sende var kuzum buyuk bi ihtimal elindeki trst iyi testlerden adetten 5 gun onvesini gosteren benimki kaset test 5 liralik az daha bekleyip bende senin testden yapacaminşallah Benimle adet öncesinde sivilcem çıkıyor fakat çene bölgemde ilk defa yanyana yoğun büyük sivilceler çıktı.Kasık ağrım da oldu ama o hep olurdu adet öncesi
Kaset testi de yapmıştım bir hafta kala çıkmamıştı bende bunu aldım göstersin diye onuncu dkda gördüm doğru olsun yaSende var kuzum buyuk bi ihtimal elindeki trst iyi testlerden adetten 5 gun onvesini gosteren benimki kaset test 5 liralik az daha bekleyip bende senin testden yapacam
İnşallah
Bu baya belirgin canım hadi hayırlısı bir tedavi vb bi sey kullandınız mı??
Hayır sadece ovülasyon testi ile takip etmiştim yumurtlamayıBu baya belirgin canım hadi hayırlısı bir tedavi vb bi sey kullandınız mı??
9 ya da 10. GünüSenin yumurtlamanin kacinci günu bugun
Senin kaçıncı günü acabaSenin yumurtlamanin kacinci günu bugun
Yumurtlamadan kaç gün sonra netleşiyo acaba 17. Gün test yapın diye duymuştum o da zaten adet gününe denk geliyor9 günü bügun cnm
Benim 14 gunene gelio oda pazartesi gunu canim adet dongulerim kisa benimYumurtlamadan kaç gün sonra netleşiyo acaba 17. Gün test yapın diye duymuştum o da zaten adet gününe denk geliyor
Benim döngüm uzun ya ondan galiba bakalım belki direk kan testi veririmBenim 14 gunene gelio oda pazartesi gunu canim adet dongulerim kisa benim
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?