- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi hellopanda
-
Ya çok iyi benim düzensiz 30-35 gün arasında değişiyor döngü günü.Öğrenirsen bana da yaz merak ettimTek sansim benimde dongum kisa senin gebeligi tam ögrenecegin gün ben kendimi coktan ögrenmis oluyorum takvim 2hafta3gunluk gösteroyor beni tam 3 hafta1 gunlukken benim kan testiyle netlseiyor digerinide böyle ogrenmistim doktor sordugunda 3 haftada bur adet goruyom diyince sasirmisti
Dun benim testim ayni cikmisti bugun tekrarlyincq netlestiİnşallah bende de vardır çok istiyorumOvülasyon testi de kullanmıştım
Yazarim kuzum burdsyim surekli birbirimize haber ederizYa çok iyi benim düzensiz 30-35 gün arasında değişiyor döngü günü.Öğrenirsen bana da yaz merak ettim
Mide yanması,duygusallık bende de oldu ya hiç midem yanmazdı.Birde adetime on gün varken bel ağrım oldu hala var.Bak atacagimi resmin uzerine tikla iyice oku kuzum
3hafta 1 gunluk gebeydim adetim 1 gun gecikmistiBak atacagimi resmin uzerine tikla iyice oku kuzum
YaaaaaaDun benim testim ayni cikmisti bugun tekrarlyincq netlesti
Tamam canımYazarim kuzum burdsyim surekli birbirimize haber ederiz
O belirtiler adete bir kac gun kala oldugu icin not dusmustum iste ben karnim agrisin bu takvimeme hep not dustum ki bir sonraki ay belirtilerim de aynimi diye kafam karismasin karsilastirma yapiyorumMide yanması,duygusallık bende de oldu ya hiç midem yanmazdı.Birde adetime on gün varken bel ağrım oldu hala var.
O belirtiler adete bir kac gun kala oldugu icin not dusmustum iste ben karnim agrisin bu takvimeme hep not dustum ki bir sonraki ay belirtilerim de aynimi diye kafam karismasin karsilastirm
Kızlar merhaba benimde testime bakar mısınız çizgi var mıçok iyi yapmışsınBende yazacağım şimdi
Uygulamanin adini ogrene bilirmiyimBak atacagimi resmin uzerine tikla iyice oku kuzum
Takvimim adi cicek resmi varmi pembeUygulamanin adini ogrene bilirmiyim
Bende yuklu ama benim ki boyle degilTakvimim adi cicek resmi varmi pembe
Takvimim yaz play storeye pembe cicek resmini bulTakvimim adi cicek resmi varmi pembe
Pembesi dağılmış gibi gördüm evet orada ikinci bişey görüyorum ama dağılmış sanki acaba test mi bozuk bi tekrarla bence canımKızlar merhaba benimde testime bakar mısınız çizgi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?