- 21 Nisan 2020
- 22
- 7
- 6
- 39
- Konu Sahibi Eflinmemoli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken bence bı kaç gün sonra tekrarlayın siyah bı çizgi var gibi ama gebelik mi bişi diyememKızlar adetime 6 gün var yumurtalama zamanlarını degerlendirdim. Şuan ki test sizce silik bi çizgi yok mu? Yoksa gebelik yok mu? Sabah yaptım ilk idrarla ve 5 ek içinde çıkan bu.
Bi gölgelik var canım elinde test varsa her gün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktirKızlar adetime 6 gün var yumurtalama zamanlarını degerlendirdim. Şuan ki test sizce silik bi çizgi yok mu? Yoksa gebelik yok mu? Sabah yaptım ilk idrarla ve 5 ek içinde çıkan bu.
İlk 5 dk içinde çıkmışsa bence gebelik varKızlar adetime 6 gün var yumurtalama zamanlarını degerlendirdim. Şuan ki test sizce silik bi çizgi yok mu? Yoksa gebelik yok mu? Sabah yaptım ilk idrarla ve 5 ek içinde çıkan bu.
İnşallah öyle olur ... Yumurtlamadan 15. Gün oyuzden mi bu kadar silik?İlk 5 dk içinde çıkmışsa bence gebelik var![]()
Bugün aldım test yarın inşallah yapacam .. rabbim isteyen herkese nasip etsinBi gölgelik var canım elinde test varsa her gün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktir
Silik çizgi demek gebelik var ama daha çok yeni. Bence fırsatınız varsa şimdi yoksa yarın kan verin.İnşallah öyle olur ... Yumurtlamadan 15. Gün oyuzden mi bu kadar silik?
Şuan gidemem ama inşallah en kısa zamanda gidecem kan veremeye ... Çok TEŞEKÜRLER..Silik çizgi demek gebelik var ama daha çok yeni. Bence fırsatınız varsa şimdi yoksa yarın kan verin.
Sonuç dilediğiniz gibi çıkar umarım. Rica ederimŞuan gidemem ama inşallah en kısa zamanda gidecem kan veremeye ... Çok TEŞEKÜRLER..
İnşallah canımBugün aldım test yarın inşallah yapacam .. rabbim isteyen herkese nasip etsin