Gebelik var mı?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Gebelik var mı?
Heyecanlı ve bir o kadar tediriginimtecrübe sahipleri lütfen yorumsuz kalmayınilk gebelik 1 yıl aradan sonra böyle birşey ilk defa teste gördüm silik çizgi var benim gördüğümü umarım sizlerde görürsünüz. Sevinçten uçuyorum ya test yanıltırsa diye duruyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210527-234124_Gallery.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 112
Canım başka testin yok mu? Var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir çizgiler kesikli çünkü.

O kadar var mıdır ki. Ya yoksa
İki hamileliğimde de böyle silik çizgi çıktı ve 5 haftalık çıktılar.Ben silik çizgini gördüm kan verdikten sonra durum kesinleşir.Yoksa dünyanın sonu değil ki...Kardeşim o kadar bekledi şükür sonunda oldu.Size de nasip olsun

Canım başka testin yok mu? Var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir çizgiler kesikli çünkü.
Ya bunu ben akşam yaptım. Regl 7 gün geciktiği için bide 3 gün önce leke şeklinde pembemsi akıntı gördüm. Test yapayım dedim nee olsa çıkmaz ama umut kesmedim. 3 saat önce yaptığım test. Sabaha ayrı bir test aldım. Sabah ilk idrarda net çıkar dediler

Ya hadi inşallah darısı başıma dua et vardır diyorsun yani

Yarın daha net çizgi görürsün inşaallah canım

bende de böyle bisey çıktı varmı kii yaaa ,

Eklentiler

• 20210612_114605.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210612_114600.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210612_114558.webp
    14 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…