- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Ya var mı diyorsun şimdi canımKatlanarak artar inşallah
Hayırlı olsun
Kan vermeye gittim makina arzalanmıştıTabi kan ver kesinlessin.
Gördün demi çizgiyiSilik çizgi var ama yarin bi test daha yap netleştir
Canım başka testin yok mu? Var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir çizgiler kesikli çünkü.Gebelik var mı?
Heyecanlı ve bir o kadar tediriginimtecrübe sahipleri lütfen yorumsuz kalmayın ilk gebelik 1 yıl aradan sonra böyle birşey ilk defa teste gördüm silik çizgi var benim gördüğümü umarım sizlerde görürsünüz. Sevinçten uçuyorum ya test yanıltırsa diye duruyorum.
İki hamileliğimde de böyle silik çizgi çıktı ve 5 haftalık çıktılar.Ben silik çizgini gördüm kan verdikten sonra durum kesinleşir.Yoksa dünyanın sonu değil ki...Kardeşim o kadar bekledi şükür sonunda oldu.Size de nasip olsunO kadar var mıdır ki. Ya yoksa
Ya bunu ben akşam yaptım. Regl 7 gün geciktiği için bide 3 gün önce leke şeklinde pembemsi akıntı gördüm. Test yapayım dedim nee olsa çıkmaz ama umut kesmedimCanım başka testin yok mu? Var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir çizgiler kesikli çünkü.
İki hamileliğimde de böyle silik çizgi çıktı ve 5 haftalık çıktılar.Ben silik çizgini gördüm kan verdikten sonra durum kesinleşir.Yoksa dünyanın sonu değil ki...Kardeşim o kadar bekledi şükür sonunda oldu.Size de nasi
Ya hadi inşallah darısı başıma dua et vardır diyorsun yaniİki hamileliğimde de böyle silik çizgi çıktı ve 5 haftalık çıktılar.Ben silik çizgini gördüm kan verdikten sonra durum kesinleşir.Yoksa dünyanın sonu değil ki...Kardeşim o kadar bekledi şükür sonunda oldu.Size de nasip olsun
Silik çizgi bir şeylerin olduğunu gösteriyor, elbet net sonuç kanda alınır ama yok değil bence:)Ya var mı diyorsun şimdi canım
Yarın daha net çizgi görürsün inşaallah canımYa bunu ben akşam yaptım. Regl 7 gün geciktiği için bide 3 gün önce leke şeklinde pembemsi akıntı gördüm. Test yapayım dedim nee olsa çıkmaz ama umut kesmedim. 3 saat önce yaptığım test. Sabaha ayrı bir test aldım. Sabah ilk idrarda net çıkar dediler
Canım başka testin yok mu? Var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir çizgiler kesikli çünkü.
Ya çok güzel şeyler diyorsunuz umarım kanda da çıkar☺sevinç çığlığı atasım varSilik çizgi bir şeylerin olduğunu gösteriyor, elbet net sonuç kanda alınır ama yok değil bence:)
İnşallah kuzum dua etYarın daha net çizgi görürsün inşaallah canım
sonucunuz ne oldu merak ettimİnşallah kuzum dua et
Çok net var kan testi ile doğrularsanız daha sağlıklı olur kaç gün geciktibende de böyle bisey çıktı varmı kii yaaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?