HCG hormonu bakmamışMerhaba arkadaslar tahlil sonuclarima bakar misiniz gebelik var mi
Test sonuclarınız ıyı degıl ama hastamısınız suanda?karacıger degerlerınız baya yuksek.crp dedıgımız enfeksıyon degerınızde yuksek.vıtamınlerınızde düşük.gecmıs olsun aksatmayın herseyın bası saglıkAma doktor onu istedi benden bende kan verdim bugun baktim bu cikmis baska tahlil yok
Evet hasatyim on gundur grip ates mide bulantisi bas agrisiyla hastaneye gidiyorum serum igne ile gecistiriyorlr en son iki gun once aile hekimim kan istedi gebelik icin ama gebelik degeri gorulmuyor evetTest sonuclarınız ıyı degıl ama hastamısınız suanda?karacıger degerlerınız baya yuksek.crp dedıgımız enfeksıyon degerınızde yuksek.vıtamınlerınızde düşük.gecmıs olsun aksatmayın herseyın bası saglık
Karacigerle bi sorunum yok aslinda ama grip ates migde bulantisi ve bas agrisi var on gundurBeta kanda yok. Ama ciddi derece de demir eksikliği var, birde kötü kolesterolün az bisey yüksek pek yagli seyler yememeni tavsiye ederim
Bide crp neden yüksek karaciğerle ilgili bi sorununuz var mıydı, sonuclari aksatmayin bi an once gösterin ozellikle dahiliyeye
Kübra hnımcım yarın bı dahılıyeye gıdın muhakkak.aıle hekımıne degılde.çünkü karacıger testınızde yukselmıs.nacızane tavsıyem mutlaka bı gorunun dahılıyeye.Evet hasatyim on gundur grip ates mide bulantisi bas agrisiyla hastaneye gidiyorum serum igne ile gecistiriyorlr en son iki gun once aile hekimim kan istedi gebelik icin ama gebelik degeri gorulmuyor evet
Tmm goruneyom bi tesekkur ederimKübra hnımcım yarın bı dahılıyeye gıdın muhakkak.aıle hekımıne degılde.çünkü karacıger testınızde yukselmıs.nacızane tavsıyem mutlaka bı gorunun dahılıyeye.
Açıkcası safradan yada sarılıktan bıle şüphelendım ben.annem hemsıre oldugu ıcın saglık durumlarına çok aşinayım.siz muhakkak gorunun.sevgılerEvet hasatyim on gundur grip ates mide bulantisi bas agrisiyla hastaneye gidiyorum serum igne ile gecistiriyorlr en son iki gun once aile hekimim kan istedi gebelik icin ama gebelik degeri gorulmuyor evet
Ciddi mi ya detayli bakabilir misiniz pekiAçıkcası safradan yada sarılıktan bıle şüphelendım ben.annem hemsıre oldugu ıcın saglık durumlarına çok aşinayım.siz muhakkak gorunun.sevgıler
Baktıgımda işte enfeksıyon gozukuyor karacıger degerlerı yukselmıs ve vıtamın dusuklugu var.belkı kandakı mıkrop karacıger degerınızı yukseltmıstır yada kullandıgınız ılac.hersey olabılır. Oyuzden dahılıye gormelı kı degerlendırsın.sadece kanla anlayamayız malesefCiddi mi ya detayli bakabilir misiniz peki
On gundur nerdeyse yataktayim grip ates bogaz agrisi bas agrisi mide bulantisi falan mide bulantisi suphelendirdi beni hamilelik bar mi diye iste bi de antibiyotik falan cok aldim bugunlerde engeksiyorn cok aynenBaktıgımda işte enfeksıyon gozukuyor karacıger degerlerı yukselmıs ve vıtamın dusuklugu var.belkı kandakı mıkrop karacıger degerınızı yukseltmıstır yada kullandıgınız ılac.hersey olabılır. Oyuzden dahılıye gormelı kı degerlendırsın.sadece kanla anlayamayız malesef
Karacigerle bi sorunum yok aslinda ama grip ates migde bulantisi ve bas agrisi var on gundur
Annem covidken karaciğeri hasar gormustu Eger covidseniz belki sizde de oyledir.
Birde babamda sarilik vardi sonra karaciğer kanserine dönüştü şükür yendi. Ama enfeksiyonu hala böyle var. Allah korusun sizde sarilik vs olabilir gerci hepatitte olurdu sanırım iyice bakt
Yaşınız genc inşallah bisey cikmaz. Bebekten önce kendinizle ilgilenin saglikli anne sağlıkli bebekCovid testi yaptirmadim ama bilmiyorum oladabilir randevu aldim gidecem hemen yarin tesekkur ederim sag olun
Insallah ya cok korktum su an iki tane cocugum var cok sukur istemiyorum zatenYaşınız genc inşallah bisey cikmaz. Bebekten önce kendinizle ilgilenin saglikli anne sağlıkli bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?