gokyuzummmmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Hanımlar dün artımed in kaset testini yaptım ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi çok silik çıktı bugün de aynı testten 4 tane yaptım ve aynı şekil dördüde ikinci çizgi silik çıktı fotoğraftaki gibi böyle bişiy yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz ? Reglme 5 gün var.

Eklentiler

• IMG_5537.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 696
ben öğrenmiştim

Bence hemen kan verme, ben yaptım o yanlışı 6 gün kala silik çizgiyle gidip kan verdim 40 çıktı değerim bekle bekleye bir hal oldum , şimdi doktordan geliyorum daha bugün kese görebildik 5 haftalık olduk. Ama o 2 hafta nasıl geçti bide bana sor. En iyisi adet geçince vermek. Tam kendini belli eder zaten

Ne zaman kan vermeliyim reglme 5 gün var öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı ? Ve gecikmeylemi öğrendiniz yoksa regl öncesimi
bu şekildeyken kan benim 2.31 gibi birşeydi. Doktor regli bekle demişti. Bende reglden 4 gün önce idrarda görmüştüm. Regl günümde kan verdiğimde 157 olmuştu

Regl gecikince kan verin bence. Şimdilik daha fazla test yapmayın 2 gün sonra kaset testi tekrarlayın koyulaşma var mı diye

Ne zaman kan vermeliyim reglme 5 gün var öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı ? Ve gecikmeylemi öğrendiniz yoksa regl öncesimi
Ben hemen verdim adete 3 gün kala öğrendim, 3 kere takip yaptırdım güzel artış görünce bir daha yaptırmadım. 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de kalp atışını duydum canım

Doğru ben de şubatta bi zorunlu kürtaj geçirdim insan sabırsızlanıyor işte

Kızlar bugün sabah yaptım ilk 10 dakikada silik çıktı adetime 3 4 gün var 3 gündür neredeyse 7 8 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik testiydi sadece bir tane erken gebelik testinde silik cizgi çıkmadı diğerlerinin hepsinde çıktı kafam karıştı sizce hamilelik varmidir

`