Gebelik var mı

asimelek0147

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
12
1
1
33
Arkadaşlar merhaba bende en son adet tarihim 12 ağustosu 12 eylülde adet olmadım 16 eylülde kam verdim çıkmadı adetim gecikti 6 ekimde verdiğim kanda betahcg 24 çıktı 10 ekimde tekrar kan verdim betahgc 194.98 çıktı doktorum 10 sonra gel keseye bakacaz kanda gebelik gözüküyor dedi sizce geç dölenme mi oldum hamilemiyim evde yaptığım üçtane teste de pozitif çıktı

Beta hcg değerine göre hamilesiniz. Doktorunuz da söylemiş zaten. Ama ağustos ayında adet olmamanızın sebebini bilemeyiz. Geç döllenme bu kadar da geç olmaz çünkü. Muhtemelen ya geçen ayın son dönemlerinde ya bu ay hamile kaldınız. Beta hcg yönünden artmasında bir sorun gözükmüyor. Inşallah keseyi ve bebeği de görür, kalp atışlarını da duyarsınız.

Beta hcg değerine göre hamilesiniz. Doktorunuz da söylemiş zaten. Ama ağustos ayında adet olmamanızın sebebini bilemeyiz. Geç döllenme bu kadar da geç olmaz çünkü. Muhtemelen ya geçen ayın son dönemlerinde ya bu ay hamile kaldınız. Beta hcg yönünden artmasında bir sorun gözükmüyor. Inşallah keseyi ve bebeği de görür, kalp atışlarını da

Beta hcg değerine göre hamilesiniz. Doktorunuz da söylemiş zaten. Ama ağustos ayında adet olmamanızın sebebini bilemeyiz. Geç döllenme bu kadar da geç olmaz çünkü. Muhtemelen ya geçen ayın son dönemlerinde ya bu ay hamile kaldınız. Beta hcg yönünden artmasında bir sorun gözükmüyor. Inşallah keseyi ve bebeği de görür, kalp atışlarını da duyarsınız.
Bu arada ben 12 Ağustos ta adet gördüm 18 ağustosta adetimin bitiş günüydü Eylül de görmedim adet yanlız yazmışım galiba

Bu arada ben 12 Ağustos ta adet gördüm 18 ağustosta adetimin bitiş günüydü Eylül de görmedim adet yanlız yazmışım galiba
Son adet tarihi 12 Ağustos deyince, gebelikte son adet tarihinden itibaren hesap edilir ya, yanlış anlamışım. Ben 2 aydır adet olmadınız sandım. O zaman 12 Eylül'de adet olmadınız ama tee 6 Ekim'de beta hcg 24 çıktı. Neden adet olmadığınızı bilemeyeceğim ama bebeğiniz yeni tutunmuş ve beta hcg salgılanmaya başlamış.

Back
X