gebelik var mı ?

beriay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
48
4
1
23
sizce gebelik var mı adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_2763.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 113
2 tane erken gebelik yaptım diğeri hafif çıktı bozuktur diye düşündüm 2 ise belirgin olmaya başladı sizce var mı
Benim testlerim iki gündür böyle çıkıyor. Burada herkes pozitif dedi. Bugün kan verdim. Yanıltmak istemem ama sizinki de belirgin duruyor.

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_0079.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 101
Benim testlerim iki gündür böyle çıkıyor. Burada herkes pozitif dedi. Bugün kan verdim. Yanıltmak istemem ama sizinki de belirgin duruyor.
evet sizde de çıkmış inşallah hamişizdir güzel haberler alırız umarım ben yarın kan vermeye gideceğim sizde gittiniz mi

evet sizde de çıkmış inşallah hamişizdir güzel haberler alırız umarım ben yarın kan vermeye gideceğim sizde gittiniz mi
İnşallah Ben bugün kan verdim. Sonucun yarın çıkacağını söylediler. Geç saatte gittiğim için sanırım. Normalde gün içinde çıkıyor sonuçlar.

İnşallah Ben bugün kan verdim. Sonucun yarın çıkacağını söylediler. Geç saatte gittiğim için sanırım. Normalde gün içinde çıkıyor sonuçlar.
ay inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aile hekimine mi
gittin acaba hastane mi

ay inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aile hekimine mi
gittin acaba hastane mi
Hastaneye gittim ama sağlık ocağında da yapıyorlar kan testini. İmkanın varsa yarın yaptır bence. Hayırlı haberleri hep birlikte alalım inşallah

ay gerçekten mi ya yanlış olabilir mi burdakılerin çoğu testi pozitif kanda negatif çıkmış bilemedim
Adet geçtimi ? Bende böyle öğrenmiştim. Kan sonucu kesinleştirir elbette ama şuan pozitif görünüyor :)

Hastaneye gittim ama sağlık ocağında da yapıyorlar kan testini. İmkanın varsa yarın yaptır bence. Hayırlı haberleri hep birlikte alalım inşallah
kadın doğumdan randevu mu aldınız acaba bilmiyorum pek beni bilgilendirir misiniz

kadın doğumdan randevu mu aldınız acaba bilmiyorum pek beni bilgilendirir misiniz
Kadın doğum bölümünden randevu aldım. Doktorla görüşünce direkt kan testi yaptırmak istediğimi söyledim. Gebelik şüphem var dedim. Sonra kan verdim. Eğer Beta HCG 10 üstü çıkarsa iki gün sonra yine test yaptır. Yükselişi takip edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…