gebelik var mı ?

Merhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.

Eklentiler

• IMG_0087.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0089.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0088.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
merhaba canım kan sonuçlarını ogrendın mi

merhaba canım kan sonuçlarını ogrendın mi
Evet canım. Değer düşük ama küçük olmasından kaynaklı sanırım. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti. Umarım güzel bir artış olur. İşin bekleme kısmındayım artık

Eklentiler

• IMG_0087.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0088.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0089.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 42
ay çok sevindim ya dağlıcalara kucağına
ay çok sevindim canım ya saglıcakla kucağına Alırsın inşAllah

ya değer kaç olması lazım ki hiç anlamıyorum
Çok teşekkür ederim. Darısı bütün isteyenlerin başına
amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin

ya değer kaç olması lazım ki hiç anlamıyorum

amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Değer 10 üzeri olmalıymış. Ya bir arkadaşım sıcak suyla duş alma der böyle durumlarda hep. Bunun doğruluk payı var mı sizce?

Kızlar bana da bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1585.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1557.webp
    6 KB · Görüntüleme: 37
Değer 10 üzeri olmalıymış. Ya bir arkadaşım sıcak suyla duş alma der böyle durumlarda hep. Bunun doğruluk payı var mı sizce?
kızlar ben bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_2773.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
sizce gebelik var mı adetime 3 gün var
Aslında buraya atıp atmamakta çok kararsız kaldım nazar degmesinden korktum ama burda benim gibi sabırsızlıkla bekleyen anne adaylarına belki yardımcı olabilirim Dualarınızı bekliyorum.

Son adet tarihi 27 şubat
1-4-6-8-13-18 martlarda ilişki yaşandı yumurtlama günü 8 mart gösteriyordu ovulasyon kiti kullanmadım pepap uygulamadan gösteriyordu ama mutlaka 2 gün öncelerinide degerlendirdim. Akıntım vardı şeffaf şekilde.

Ayın 18 inden beri kramplarım başladı başka bir belirtim yoktu. Sol kasık rahimde böyle bir doluluk hissediyordum orda bir batma vardı ama regl öncesidir diye hem umutsuzdum hemde bekliyordum acaba mı diye. Başka belirtim yoktu gogus hassasiyeti falan ama sürekli regl olucak gibi kramplar giriyor agır veya ayakta cok durunca bana bel ve sırt ağrılarıda devam ediyor.

6 gün kala test yaptım prodoctor negatifti hayali cizgi bile yoktu üzüldüm
Sonra artimed test aldım yalancı pozitif cikariyor dendi 3 tane yaptım başka marka yoktu etrafimda hala inanmayıp normal gebelik testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde umarım testler doğrudurda Rabbim kucağıma almayı nasip eder
Inşallah sizlerede nasip olsun

Kan tahlilini 5 gün sonra veririm sanırım tekrar bilgilendirme yaparim.

Eklentiler

• Screenshot_20250323-110723_WhatsApp.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
Selamün aleyküm arkadaşlar benim adetime 5 gün kala dün kasıklarda batma oldu Sabah kalktığımda adet olacak misim gibi Bir ağrı ve göğüs hassasiyeti var sizce hamile mıyım benim gibi olanlar lütfen bilgilendirebilir misiniz tecrübesi olan varsa bana da söylesin inşallah rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Benim gibi olan varmı yaşamış olan versa belirtilerinizi bana da söyler misiniz lütfen

Merhaba. Benim hamilelik belirtilerim arasında sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var şu an. Fakat ben regl dönemlerimde de aynı belirtileri yaşıyordum. Yani sadece bu belirtilerle bir şey söylemek çok zor bence. Test yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah hamilesinizdir

İnşallah sağolun bu gün de sol kasıkta batma oldu ama test yaptım çıkmadı adete 3 gün var acaba çok mu erken oldu test yaptım çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…