sizce yanlış çıkma gibi bir ihtimali var mıhayır adetim gecikmedi 3 günüm var
merhaba canım kan sonuçlarını ogrendın miKadın doğum bölümünden randevu aldım. Doktorla görüşünce direkt kan testi yaptırmak istediğimi söyledim. Gebelik şüphem var dedim. Sonra kan verdim. Eğer Beta HCG 10 üstü çıkarsa iki gün sonra yine test yaptır. Yükselişi takip edelim dedi.
Evet canım. Değer düşük ama küçük olmasından kaynaklı sanırım. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti. Umarım güzel bir artış olur. İşin bekleme kısmındayım artıkmerhaba canım kan sonuçlarını ogrendın mi
ay çok sevindim ya dağlıcalara kucağınaEvet canım. Değer düşük ama küçük olmasından kaynaklı sanırım. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti. Umarım güzel bir artış olur. İşin bekleme kısmındayım artık
ay çok sevindim canım ya saglıcakla kucağına Alırsın inşAllahEvet canım. Değer düşük ama küçük olmasından kaynaklı sanırım. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti. Umarım güzel bir artış olur. İşin bekleme kısmındayım artık
Yes var. Pozitifz hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Darısı bütün isteyenlerin başınaay çok sevindim ya dağlıcalara kucağına
ay çok sevindim canım ya saglıcakla kucağına Alırsın inşAllah
ya değer kaç olması lazım ki hiç anlamıyorumEvet canım. Değer düşük ama küçük olmasından kaynaklı sanırım. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti. Umarım güzel bir artış olur. İşin bekleme kısmındayım artık
amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim. Darısı bütün isteyenlerin başına
Değer 10 üzeri olmalıymış. Ya bir arkadaşım sıcak suyla duş alma der böyle durumlarda hep. Bunun doğruluk payı var mı sizce?ya değer kaç olması lazım ki hiç anlamıyorum
amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlar ben bugün yine test yaptım tek çizgi çıktıDeğer 10 üzeri olmalıymış. Ya bir arkadaşım sıcak suyla duş alma der böyle durumlarda hep. Bunun doğruluk payı var mı sizce?
benimkini de üstte gormussundur daha belirgin şimdi tekrar yaptım çizgi yok anlamadımKızlar bana da bakar mısınız
Yarın kan vermeye gideceğim sizde gidinbenimkini de üstte gormussundur daha belirgin şimdi tekrar yaptım çizgi yok anlamadım
hiç umudum kalmadıYarın kan vermeye gideceğim sizde gidin
Aslında buraya atıp atmamakta çok kararsız kaldım nazar degmesinden korktum ama burda benim gibi sabırsızlıkla bekleyen anne adaylarına belki yardımcı olabilirimsizce gebelik var mı adetime 3 gün var
Merhaba. Benim hamilelik belirtilerim arasında sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var şu an. Fakat ben regl dönemlerimde de aynı belirtileri yaşıyordum. Yani sadece bu belirtilerle bir şey söylemek çok zor bence. Test yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah hamilesinizdirSelamün aleyküm arkadaşlar benim adetime 5 gün kala dün kasıklarda batma oldu Sabah kalktığımda adet olacak misim gibi Bir ağrı ve göğüs hassasiyeti var sizce hamile mıyım benim gibi olanlar lütfen bilgilendirebilir misiniz tecrübesi olan varsa bana da söylesin inşallah rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah sağolun bu gün de sol kasıkta batma oldu ama test yaptım çıkmadı adete 3 gün var acaba çok mu erken oldu test yaptım çıkmadıMerhaba. Benim hamilelik belirtilerim arasında sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var şu an. Fakat ben regl dönemlerimde de aynı belirtileri yaşıyordum. Yani sadece bu belirtilerle bir şey söylemek çok zor bence. Test yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?