İkisi de baya kırmızıııııPredictor daha iyi tabikide sabah bile yapmana gerek eğer gebelik oluşmuşsa hcg hormonu vicudumuzda inanılmaz yükseliyor ben aynı gün içerisinde 2 saat aralıklarla yaptığım teste kıpkırmızı gördüm erken olan bebetine erken gebelik testi kaset olanda bebetimendı
Evet ikiside bebetime yarın aldığında da 2 tane al ne olur ne olmaz bozuk çıkar dekan bidaha git gel yapma ben hep öyle yaparım ben bunları 6 gün gecikme ile yaptım ertesi gün doktora gittim keseyi gördük inşallah şeninde gönlünce olurİkisi de baya kırmızııııı
Umarımmm çok teşekkür ederimmmEvet ikiside bebetime yarın aldığında da 2 tane al ne olur ne olmaz bozuk çıkar dekan bidaha git gel yapma ben hep öyle yaparım ben bunları 6 gün gecikme ile yaptım ertesi gün doktora gittim keseyi gördük inşallah şeninde gönlünce olur
Evet hamileyim hcg de pozitif darısı tüm isteyenlere inşallahEvet
Aşkım yalancı pozitif olamıcak kadar kırmızı, hayırlı olsun gitmişsindir doktoraKızlaraaar adetimden 6 gün önce bebe time markasıyla test yapmıştım silik çıkmıştı bugün adet gecikmemin 4. Günü ilk idrarla test yaptım ve sonuç bu comfort testini uyguladım doğru mudur sizcee hata oranı var mıdır normalde adetim hep düzenliydi bu sefer gecikti
Hayırlı olsun var bence kan verdin miEki Görüntüle 3738095
Adet tarihimden 6 gün önce bu testi yaptım sizce gebelik var mı
Maks 2 saat içinde çıkıyor beta hgcCuma gününe kıbrısta devlet hastanesine randevu bulabildim o zaman kan vericem sonuç ne kadar sürede çıkıyor acaba aynı gün sonuçlanır mı?