Gebelik varmi lutfen bakinnnn

sonsuzaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
1.921
1.126
83
Arkadaslar freely test yaptim iki dkk diyor sonuç koyu olani ilk yaptim digerini ayni idrarla ikinci kez yaptim
Koyu olan 2 dkk da cikti 5 dkkya bole oldu
Digeride 2 dkk da hafifti bu 3 dkklkk resim sizce hamilelikmi
Lutfen yazinnnn ona gore kana koscm uzun yillrdir bekliorm

Eklentiler

• IMG20230304151642.webp
    IMG20230304151642.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 118
Ben hamilelik var gibi görüyorum cnm hayırlı olsun git bir kan ver derim daha yeni olabilir gebeliğin

Arkadaslar freely test yaptim iki dkk diyor sonuç koyu olani ilk yaptim digerini ayni idrarla ikinci kez yaptim
Biri bozuk gibi diğerinde hafif görünüyor sanki inşallah gönlünüze göre verir Allah 🌸🤲

Cizgi gayette belli kan verin hemen insalah hamilesinizdir🤲

Birde yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız regl gectimj
Amin cnm Allah razi olsun yumrtalamdn sonra 11. Gun yaptim negatifti silik bile yoktu bugun 16. Gun hafif silik cikti .reglm herlde iki gun geçti pikten sonra 14 gune adet olunur derler bnm 16. Gunumdu pco var bnde oyuzden kesin birsy diyemicm

Amin cnm Allah razi olsun yumrtalamdn sonra 11. Gun yaptim negatifti silik bile yoktu bugun 16. Gun hafif silik cikti .reglm herlde iki gun geçti pikten sonra 14 gune adet olunur derler bnm 16. Gunumdu pco var bnde oyuzden kesin birsy diyemicm
Benimde 18. Günde oldu bu ay 30 günde bir oluyorum inşallah bnde de vardır onuncu gün bugün açık kahve leke gelmişti sabah bir daha gelmedi yumurtlamadan sonra iki kezde yumurtlamaya benzer akıntı oldu

Benimde 18. Günde oldu bu ay 30 günde bir oluyorum inşallah bnde de vardır onuncu gün bugün açık kahve leke gelmişti sabah bir daha gelmedi yumurtlamadan sonra iki kezde yumurtlamaya benzer akıntı oldu
Cnm bnmde tam pikin 14. Gunu leke geldi gerisi gelmedi ertrsi gunde gelmedi sonraki gun kan verdim hamileydim. Yni devami gelmesse bence bu bir isaret olablr

Cnm bnmde tam pikin 14. Gunu leke geldi gerisi gelmedi ertrsi gunde gelmedi sonraki gun kan verdim hamileydim. Yni devami gelmesse bence bu bir isaret olablr
Gelmedi canım valla sonrasında kremsi akıntım da geldi bugün yne geldi bilmiyorum artık sadece yazdığım sabah camasirimda gördüm açık kahve leke

Back
X