Gebelik varmi lutfen bakinnnn

Herşey nasip kısmet işte canım ..
Bazen işe yaramıyor ilaçlar ..
Eşimde de problem yok kuzum herşey herşey normal hatta demişti doktorum senin bu sperm analize göre 2 3 üz bebek doğurman lazım herşey o kadar iyi ikimizinde tahlilleri ama olmayınca olmuyor..
Bence herşey çok çok iyi olunca olmuyor ben buna kanaat getirdim ..
Evet 2 gün pik görüldüğünde 4 gün denilmişti oldu 1 gün pik görüldüğünde 3 gün denilmişti oldu ama gebelik olmadı 🥺
Rahim filmi kimyallar olduğu için istemediler eğer ki genetikde sıkıntı olsaydı muhtelemen rahim filmi isteyecekti ..
Ben tüp bebek düşünüyorum canım inşallah..
Yeni evli olduğum içinde o zamanlarda hiçbir doktor tedavi vermedi gebe kalıyorsun piskolojik, stres yapma düşünme olur dediler hep tedavi için gittim yapmadılar..
Artık ya nasip tüp bebek bakalim canım 🥲🥲🥲
Rabbim yardimcimiz olsun cnm hepmiz bole ugrasiyoruz bnde ck ugrastim caba gosterdm neler neler yaptm ettm kürler tahliller iki rahim filmi ama olmayinca olmuyor cnm Rabbim verecekki olck bizim elimizde degil maalesef. İnsaallah tez vakitte saglikla nasip olur. Evet belkide bazn en kolayi tupbebek eger maddi imkan varsa ozellikle

Rabbim yardimcimiz olsun cnm hepmiz bole ugrasiyoruz bnde ck ugrastim caba gosterdm neler neler yaptm ettm kürler tahliller iki rahim filmi ama olmayinca olmuyor cnm Rabbim verecekki olck bizim elimizde degil maalesef. İnsaallah tez vakitte saglikla nasip olur. Evet belkide bazn en kolayi tupbebek eger maddi imkan varsa ozellikle
Öyle canım herşey nasip kısmet vakit saat dolmadan hiçbirşey olmuyor..
Aşılama vs başka yöntem denemek mantıklı gelmiyor sebepsiz olduğu için..
O yüzden direk tüp bebek istiyorum canım artık nasip 😇😇😇

Öyle canım herşey nasip kısmet vakit saat dolmadan hiçbirşey olmuyor..
Aşılama vs başka yöntem denemek mantıklı gelmiyor sebepsiz olduğu için..
O yüzden direk tüp bebek istiyorum canım artık nasip 😇😇😇
Yani bncede imkan varsa asilamaya vercen oarayi tupbebekte genine baktir daha garanti Allahin izniyle. Asilama ilede cok kalan duyuyorm tbii o da nasip meselesi. Belki denenir bazisi oluor ama bnada ck mantikli gelmio zten kalsan kalirsin asilamada normalin aynisi sdce erkekde sikinti vrsa veya kadinda bazi sornlr vrsa belki ihtimal gucleniordur yoksa iliski ile asilamanin hamilelk orani neredeyse ayni

Yani bncede imkan varsa asilamaya vercen oarayi tupbebekte genine baktir daha garanti Allahin izniyle. Asilama ilede cok kalan duyuyorm tbii o da nasip meselesi. Belki denenir bazisi oluor ama bnada ck mantikli gelmio zten kalsan kalirsin asilamada normalin aynisi sdce erkekde sikinti vrsa veya kadinda bazi sornlr vrsa belki ihtimal gucleniordur yoksa iliski ile asilamanin hamilelk orani neredeyse ayni
Aynen canım bende böyle düşünüyorum ha doğal ha aşılama aynı şey ..
Erkek de sıkıntı olsa evet düşünebilir ama sıkıntı olmadığı için aşılama mantıklı gelmiyor..
Tüp bebek en azından bazı şeyleri aşama aşama görüyorsun ne var ne yok ne problem vs ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkese 🤲🏻😇
Rabbim seninde kucağına sağlıkla evladını almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥲💜🌸

Aynen canım bende böyle düşünüyorum ha doğal ha aşılama aynı şey ..
Erkek de sıkıntı olsa evet düşünebilir ama sıkıntı olmadığı için aşılama mantıklı gelmiyor..
Tüp bebek en azından bazı şeyleri aşama aşama görüyorsun ne var ne yok ne problem vs ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkese 🤲🏻😇
Rabbim seninde kucağına sağlıkla evladını almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥲💜🌸
Aminnn cnm Rabbim insaallah tez vakitte nasip etsin. Cidden bu ugraslar cok zor çok yıpratıcı Allahim kolaylastirsin. Hep dua et yat kalk dua et cnm bn buay cidden olr yaptm Rabbime hamdolsun. İnsallah yakinda huzel hberlerini aliriz ❤️

Back
X