Gebelik varmı

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı

Hafif bı pembelik gördüm ben normalde gecikmesi olur muydu gerçi kurtaj oldu diyorsunZ iki haftalık gecikme olduğuna gore biraz dhaa belli olmaliydi büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş geç döllenme olabilir testi tekrarlayın bence insAllah vardır gebelik

Testi ilk vaşta anlamadım,ama 2.çizgi gözüküyor,yanı gebelik var

Yok normalde düzenli adeti

2. Çizgiyi silikde olsa görüyorum ama hamilelik varmı bi bilgim yok. Umarım dilediğiniz gibi olur

İnşallah vardır bugğn kan verdi yarın çıkar sonuç

Test b
İnşallah vardır bugğn kan verdi yarın çıkar sonuç
Sonuçları internetten öğrenebilirsiniz tahlil sonuçları yazın

Sağlık ocağından yaptı yalnız çıkar mı yine
Sağlık ocağınin sonuçları ben siteden bakamıyorum hiç e nabiza da geç düşüyor akşam üzeri arasaydinz keşke sağlık ocağıni bakarlardi sonuç çıktı mı diye

bende bişey sormak istiyorum ben dr gdiyorum 1 haftaya yakındır yumurtlama günündeyim dr klomen verdiği için erken başlıyo yumurtlamam nyse dr zten dedi 2 yumurtan çatlamak üzere diğeri de 15 cm de nerdeyse 3 yumurta geçen günler şeffaf olarak geldi bi kaç gün değerlendirdik ama bugün baktım yine yumurta akı hafifte yapışkanlı geldi dua ediyorum hamilelik belirtisi olsun diye

Ekran ışığı kısıp bakinca bir hayalet cizgi var gibi sanki canim. Allah gönlüne gore versin. Baska marka testlerle yinelesin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…