- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Himm beklemek çok zor olur ama sonu güzel olsun insAllahE nabız şifresini bilmiyormuş
Ama çıktı sonuçta buda bişi deil mi2 hafta gecmis ikinci cizgininde ilk çizgi gibi net olmasi gerekiyor
Valla acil öğrenmemiz lazım yoksa kafayı yeriz yarına kadar. Mune abla idare et kurban olayımCanım var gibi fakat bu konunum yerı burası degıl
Canım bende bu gebelik testini kullandimKızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı ❤Eki Görüntüle 2563479
Ya inşallah vardır yoksa ben mahçup olurum ben var dedimde heyecanlanıp gitti kız
Çizgi var ama 2 hafta geçmiş. Yumurtlaması mı gecikti acaba yoksa kimyasal mı? Kan versin bence.Kızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı ❤Eki Görüntüle 2563479
Belki vardır. Geç yumurtlamıştır. Hayırlısı olsun.Ya inşallah vardır yoksa ben mahçup olurum ben var dedimde heyecanlanıp gitti kız
İnşallah vardir beli olmaz belki adete yakin yumurtlama olmuş ondan silik çıkmış olabilrYa inşallah vardır yoksa ben mahçup olurum ben var dedimde heyecanlanıp gitti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?