Gebelik varmı

Arkadaşlar sonuç pozitif demi kanamam olmuştu iki gün

Eklentiler

• IMG_20221023_150614.webp
    17 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20221023_150605.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 103
Pozitif olup olmadığını bilmiyorsunuz da profilinizde neden hamilelik bilgisi var hiç kan testi yaptırmadiniz mi
Ben ilk iki kere yaptım günüm 6gun geçmişti ikisindede silik.ve 6gun akşamı hafif kahverengi kanama olmuştu iki gün kanama kırmızıya dönüştü.dunde kanama bitti . üçüncü testti şimdi yaptım . böyle çıktı.kan testine gidemedim malesef serada çalıştım için izin yok .sadece bilgi amaçlı yardımcı olmanızı istedim

Anladım bu attığınız testler beklemiş görünüyor pozitif olduğu belli değil kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz kan testi vermeden anlayamazsınız birde 6 haftalık hamile olduğunuz yazıyor profilinizde neye göre anlamadım onu

kimyasal gebelik gibi geldi bana maalesef. testte pozitif görmüş olsanız bile üzerine kanama gördüğünüz için geçerliliği olmuyor. benim de kimyasal yaşadığım kanama olan gün test pozitif çıkmıştı beta 29'du ama zamanla düşüyor.

Neden herkes bu kadar sert cevap vermış anlam veremedım. Arkadaslar bende 5.7 betayla hayalet cızgı gorerek ogrendım gebelıgımı. Ve ustune baya baya bır gun kanamam oldu. Ve sonrakı gun betam 23 cıktı. Yanı her yerlesme kanaması damla damla olacak dıye bır kural yok. Umarım hamılesınızdır hersey gonlunuzce olsun

sert cevap görmedim ben ama eğer sertten kastınız negatifse çoğu kişi kendi deneyimlerine göre cevaplıyor. ben de ilk kimyasal yaşadığım zaman silik çizgi ile öğrendim ve 1 hafta boyunca kahverengi lekelenmelerim oldu betam da 200'dü fakat sonrasında düştü. keşke ben de bu konuda bir konu açsaydım da birisi bana kimyasal olabilir deseydi en azından hiç bilmediğim bir şekilde acillere gidip rezil olmazdım, psikolojim sarsılmazdı. o yüzden insanların hemen "tamam hamilesin her şey süper" şeklinde umutlarını yükseltmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.

umarız ki gebelik olur ve sıkıntısız atlatır bu süreci. burada kimsenin hamile değilsin diyerek karşısındakini kasıtlı üzüp, kendi içinde mutlu olacağını sanmıyorum. kimsenin hamileliğinin kimseye zararı veya faydası yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…