Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün geçti olsa çıkardı heraldeBende göremedim ama regl ne zaman olcaksinız ?
Bu test malesef sürekli böyle çıkartıyor bende o yüzden ikilemdeyim yaBende de silik çıktı ama 5 gün önce kan verdim o zaman da silik çıkmıştı kanda çıkmadı ne yapmalıyım
7 gün geçtiBende göremedim ama regl ne zaman olcaksinız ?
7 gün geçtiBende göremedim ama regl ne zaman olcaksinız ?
Yanıltıyor mu sence
Ama benim regldwn 1 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 15 gündür de her yaptığım test bu şekilde gecikmem de fazla oldu kanda çıkmaması normal mi acaba yerleşme kanamasımıydı acaba10 tane aldım internetten baya bekleyince böyle çıkıyo mesela kaset test aldım kuruma çizgisi bile çıkmadı negatif yani 7 gün geçti reglim çıksa çıkardı işte kafamın etini yedim çok kafaya takmaktan gelmiyo 1 gün geçikince Karaları bağladım bide testte emin olamayınca iyice stres oldum
10 tane aldım internetten baya bekleyince böyle çıkıyo mesela kaset test aldım kuruma çizgisi bile çıkmadı negatif yani 7 gün geçti reglim çıksa çıkardı işte kafamın etini yedim çok kafaya takmaktan gelmiyo 1 gün geçikince Karaları bağladım bide testte emin olamayınca iyice stres oldum
Kanda kesin çukardıAma benim regldwn 1 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 15 gündür de her yaptığım test bu şekilde gecikmem de fazla oldu kanda çıkmaması normal mi acaba yerleşme kanamasımıydı acaba
Teşekkür ederimKanda kesin çukardı